Magyar New York Giants Szurkolói Blog

NFC East rangsor: tight endek

2015. augusztus 02. - Asbee

Pár nap szünetet követően folytatódik a megkezdett sorozat, ezúttal az NFC East tight endjei kerülnek a nagyító alá.

1. Cowboys

Ha valakit szívesen látnék a csapatomban Dallas-ból, akkor ő a cheerleaderek mellett Jason Witten lenne. Már 33 éves, de egy mérkőzést sem hagy ki és igazi csapatember, hiszen az elkapások mellett a blokkolásból is kiveszi a részét. Visszavonulása után helye lesz Cantonban a Hall of Fame-ben. Persze az ő korában bármikor eljöhet a teljesítmény visszaesése, de egyelőre még nem kopott meg és azt hiszem idén sem lesz majd rá panasz. Gavin Escobar nevét is meg kell említeni, aki szintén képes káoszt okozni az ellenfelek védelmében és az end zone közelében továbbra is hatásos célpont lehet.

2. Eagles

Wittennel ellentétben Brent Celek mintha elindult volna a lejtőn, de a Philadelphia szurkolóknak így sem lehet oka az aggodalomnak, hiszen ott van a csapatukban Zach Ertz is. Sokat várhatnak a korábbi Stanford játékostól, aki második évére sokat fejlődött újonc szezonjához képest és 2015-ben is további javulást várhatunk tőle. Ha mégis kivennék a játékból, akkor ott lesz Celek, akivel kiváló TE párost alkothatnak és jól használva őket képesek lehetnek szétzilálni az ellenfél védelmét.

3. Giants

Tavaly sokan Adrien Robinstól várták a kiugrást, de egyelőre nem sikerült kilépnie az árnyékából. Az ő szerepkörébe így Larry Donnell "bújt bele", aki elkapásokban kiváló. Amiben javulnia kell az a futásblokkolás, teljesebb játékosnak kell lennie (illetve hát jobban kell vigyáznia a labdára...). A második számú TE továbbra is Daniel Fells lehet, akinek a képességeit maximálisan kihasználta tavaly McAdoo. Érdemes lesz figyelni az előszezonban Jerom Cunningham játékát is, aki egyelőre remekel.

4. Redskins

Érdekes a helyzet a fővárosiaknál, hiszen elsősorban TE-WR hibrideket találunk Jordan Reed és Niles Paul személyében. Ennek ellenére ők is komoly fejfájást tudnak okozni, hiszen az ilyen stílusú játékosok ellen sem egyszerű védekezni. Cornerbacket állíts rájuk, vagy linebackert vagy safety-t??? Klasszikus tight endnek ott van Logan Paulsen, ő azonban nem teljes idős kezdő szint. Ugyan a negyedik helyre kerültek, de a Redskins játékosait sem szabad lebecsülni.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr217674272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása