Magyar New York Giants Szurkolói Blog

NFC East rangsor: támadófal

2015. augusztus 09. - Asbee

Az offense végéhez érkeztünk, jönnek a támadófalak!

1. Cowboys

Egyértelmű első hely. A sok első körös választásnak meglett az eredménye. Tyron Smith-t sikerült hosszú évekre Dallas-ban tartani és Travis Frederick, valamint Zack Martin draftolása is bejött. A támadófal jobb oldalán továbbra is számíthatnak Doug Free-re, aki már nem mai gyerek, de még mindig képes a jó játékra. A LG posztjára Ron Leary és La'el Collins pályázik és valószínűleg előbbi lesz a befutó, de nagy jövő áll Collins előtt is!

2. Eagles

A jövő elkezdődött Philadelphiában, megváltak Todd Herremans-tól és Evan Mathis-tól is, utódjuk pedig Matt Tobin és Allen Barbre lehet. Senkit sem, így őket sem szabad lebecsülni, de az Eagles szurkolók is biztosan belátják, hogy ez visszaesést hozhat. A tackle pozíciók adottak, Jason Peters és Lane Johnson egyaránt kiváló értéket képvisel és a center Jason Kelce-re sem lehet panasz. Az azonban biztos, hogy a két guard tapasztalatlanságát néha ki fogják majd használni az ellenfél védelmei.

3. Redskins

Kapott némi vérfrissítést a Washington támadófala is, Brandon Scherffből kiváló játékos lehet, már újoncként is számolni kell vele. Trent Williams szintén remek értéket képvisel és a PFF szerint Kory Lichtensteiger is átlag feletti játékos. Persze lyukat itt is találunk, a Shawn Lauvao-Spencer Long guard páros nem a legjobb a ligában, de fejlődést várhatunk a Redskins offensive line-jától.

4. Giants

Csapatunk számára is eljött az átalakulás ideje, a korábbi remek támadófal már csak árnyéka önmagának. A régi minőség visszaszerzésére nagy erőfeszítéseket is tettek Jerry Reese-ék, az elmúlt években meghosszabbították Will Beatty szerződését, leigazolták Geoff Schwartz-ot, a draft első köreiből pedig megszerezték Justin Pugh-t, Weston RIchburgöt és Ereck Flowers-t is. Ennyi új játékostól már várhatná az ember a jó teljesítményt, azonban a sérülésekkel az OL-nek sem volt szerencséje, Beatty hosszú hónapokra kidőlt, Flowers-nek pedig lehet nagy falat lesz rögtön a vakoldalon kezdeni. Van potenciál ebben a névsorban, ehhez azonban az kell, hogy mindenki egészséges legyen.

A támadó egységek összesítője

Helyezés Csapat QB RB WR TE OL Átlag
1. Cowboys 2 4 2 1 1 2
2. Giants 1 3 1 3 4 2,4
3. Eagles 4 1 4 2 2 2,6
4. Redskins 3 2 3 4 3 3

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr437693590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása