Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Négyen nem utaztak Cincinnatiba

2015. augusztus 11. - Asbee

Néhány játékosunk sérüléssel bajlódik és többen el sem utaztak a Bengals elleni közös edzésekre. Név szerint Geoff Schwartz, Jameel McClain, Nat Berhe, Chykie Brown és természetesen Will Beatty nem szállt fel a gépre. Némi meglepetésre Victor Cruz, Bennett Jackson és Prince Amukamara elutazott.

Cruz biztosan nem vesz részt a gyakorlásokon és a mérkőzésen sem, csak egyéni munkát fog végezni. Hasonló Amukamara helyzete is, aki valószínűleg az előszezon második hetében is csak az oldalvonal mellől nézheti majd társait. Aggasztó lehet McClain nyaksérülése, egyelőre nem tudjuk mikor térhet vissza, de az is lehet, hogy nem is tér már vissza az NFL-be. Schwartz tavalyi sérülése újult ki, ami nem túl biztató a jövőre nézve...

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr447699752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása