Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Injury report

2015. augusztus 16. - Asbee

Több játékosunk is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódik, lássuk kikről van szó.

Kezdjük a jó hírrel, Geoff Schwartz és Jameel McClain visszatérhet az edzésekbe. Főleg előbbire lesz szükség, hiszen stabilizálni kell a támadófalat.

Mykkel Thompson, Jayron Hosley, Landon Collins és Trumaine McBride a Bengals ellen dőlt ki. Thompson achilles ín szakadást szenvedett, így rá nem számíthatunk már idén. Collins MCL szalaghúzódása miatt valószínűleg 1-2 hetet kihagyni kényszerül majd. Hosley-nak agyrázkódással, McBride-nak pedig a combhajlító izmával gyűlt meg a baja.

Prince Amukamara és Dominique Rodgers-Cromartie is ágyéksérüléssel bajlódik, de remélhetőleg lassan ők is visszatérhetnek. Szomorú látni, hogy elsősorban a secondary-ből dőlnek ki játékosaink, hiszen Chykie Brown és Nat Berhe sem teljesen egészséges.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr707711478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása