Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Eli nem mondta, hogy a legjobban fizetett játékos szeretne lenni

2015. augusztus 20. - Asbee

Az elmúlt napokban több olyan híreket is hallottunk, amelyek arról szóltak, hogy Eli Manning a liga legjobban fizetett játékosa szeretne lenni. Az információkat egyébként is kétkedve kellett fogadni, hiszen irányítónk nem az ilyen típusú játékosok közé tartozik. Persze neki is van ügynöke, aki a lehető legtöbb pénzt szeretné kiszedni a csapatokból és a hír akár általa is indulhatott.

Nemrég kapott új kontraktust Philip Rivers és Ben Roethlisberger is, akik egy időben kerültek Manninggel a ligába. Előbbi 20,8, utóbbi pedig 21,8 millió dollárt fog keresni évente. Russell Wilson is Big Benhez hasonló megállapodást kötött csapatával, így látható, hogy a QB szerződések ára a trendeknek megfelelően ebben az offseasonban is emelkedett.

Be kell látnunk tehát, hogy Eli-nak is ilyen kaliberű kontraktust kell adni. Az, hogy ő lesz-e az NFL legjobban fizetett játékosa vagy nem, csak elvi kérdés.A csapat cap managementjét nem az fogja felborítani, ha a franchise arcának 1 millió dollárral többet vagy kevesebbet fizet évente. Emiatt tehát a történetnek nem sok jelentősége van, viszont tényleg ideje lenne már hosszabbítani irányítónkkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr977720764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása