Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Preseason week 2: Jaguars 12 Giants 22

2015. augusztus 23. - Asbee

A második hétre sikerült javulni és csapatunk győzelemmel mutatkozott be hazai pályán. Ugyan hibák akadtak dögivel és hosszú út áll játékosaink előtt, de jó volt látni a pozitív fejlődést.

A legfontosabb talán a támadófalunk játéka volt. Előreléptek a múlt heti produkció óta és igaz, hogy nem játszottak tökéletesen, de jobban megoldották játékosaink védelmét. Ereck Flowers eddig jól mozog, kellemes meglepetés. A fal bal oldala egyébkét is erősebb, de szerencsére Newhosue-ék is kicsit javulni tudtak. Visszatért Geoff Schwartz, remélhetőleg nemsokára a kezdőcsapatban is látjuk. Nem rajtuk múlott, hogy Manning a szokásos előszezon formáját mutatta és az elkapóink sem kaptak el minden feléjük repülő átadást.

A legjobb WR James Jones volt, de folytatta a jó szereplést Geremy Davis is. Komoly gond ez Preston Parkernek, aki könnyen kikerülhet a csapatból. Futóinkról nem sok minden derült ki, de jó esélye van Orleans Darkwának, hogy a keretbe kerüljön.

A védelem legjobbja Damontre Moore volt, aki két sacket is szerzett. Összességében gyenge volt a nyomás az ellenfél irányítóin, de ő kiemelkedett társai közül. Ha így folytatja nem lehet majd kihagyni a kezdőből. Legyen is így, hiszen az első snapnél Cullen Jenkins állt fel defensive endként, helyén pedig Markus Kuhn játszott. Aligha kell mondanom, nem ez volt a leghatékonyabb formáció... Ami még negatívum, hogy a szerelésekre jobban oda kell figyelni, védőink többször is lepattantak a Jaguars játékosairól.

A special team ásza Josh Brown volt, aki öt mezőnygólt értékesített, melyek közül a leghosszabb 53 yardos volt.

Említeni kell néhány szót a sérülésekről is. Justin Currie bokatörést szenvedett, így újonc idénye valószínűleg a végéhez ért. Bennett Jackson térde sérült meg, egyelőre nem tudjuk mennyit kell kihagynia. Jon Beasonnak szintén a térdével akadt probléma, míg Mark Herzlich agyrázkódást szenvedett.

Továbbra is felemásan alakult a játék, de sikerül előrébb lépni. Manninggel nem lesz gond, az alapszakaszra összeállnak majd támadóink. A védelemtől viszont jobban tartok, falunk csak árnyéka önmagának. Komoly munkája lesz Spagnuolo-nak és ne lepődjünk meg ha az első hetekben időnként megég majd ez a defense.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr697728142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása