Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Amire figyeljünk a Jets ellen

2015. augusztus 29. - Asbee

Következik a harmadik és egyben a legfontosabb előszezon mérkőzés, amelyet városi riválisunk ellen vívunk meg. Lássuk kikre figyeljünk oda!

Kezdők

Kezdő játékosaink legalább egy félidőt játszanak majd, így mindenképp jól kell teljesíteniük. Érdekes lesz látni támadófalunkat az erős Jets D line ellen, azt, hogy Beckhamnek végre legyen egy elkapása az előszezonban, illetve a védelemnek az esetleges javulását. Fontos első félidő előtt állunk!

Beckham vs Revis

4 éve a két csapat alapszakasz mérkőzése előtt azt nyilatkozta Revis Cruzról, hogy szinte azt sem tudja kiről van szó, ebből azonban tanult és most ennél jóval nagyobb tiszteletet adott Beckhamnek. Tavalyi első körös választottunk eddig nem hozta tavalyi formáját, éjszaka azonban kijavíthatja ezeket a hibákat.

A támadófal jobb oldala

Marshall Newhouse eddig a csapat egyik gyengesége volt, ezt pedig John Jerry csak fokozta. Szerencsére Geoff Schwartz visszatérhet a kezdőcsapatba, aki stabilitást adhat az offensive line jobb oldalának is. Persze érdemes lesz figyelni a túloldalt is, Flowers-ék is kemény kiképzést kapnak majd ma este.

Pass rush?

A korábban méltán híressé vált passzsiettetésnek a nyomát sem láttunk és Damontre Moore-on kívül defensive endjeink egyelőre semmi extrát nem mutattak. Itt az idő felébredni végre, mert egy-egy jó játék komoly játékidőt jelenthet.

Sérülések...

Egyelőre idén sem jártunk jól a sérülésekkel, több játékosunk is IR-re került, főleg a safety-k közül. Jobb munkát kell végeznie az orvosi stábnak, ehhez kétség sem férhet, hiszen egy-egy kezdő játékos kiesése akár a szezon végét is jelentheti.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr497744030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása