Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Amire figyeljünk a Patriots ellen

2015. szeptember 03. - Asbee

Véget ér az év egyik legutálatosabb időszaka, az NFL idei előszezonja, amelyet szokás szerint a New England Patriots ellen vívunk. Lássuk miért lesz érdemes megnézni a mai összecsapást.

Négy running back?

Orleans Darkwa egyelőre jól szerepelt és jó eséllyel a keretbe kerülhet. Rashad Jennings és Shane Vereen is könnyen megsérül, így szükség lehet egy negyedik futóra is. Persze meg kell említeni Kenneth Harper nevét is, ő a gyakorlócsapatban köthet ki. Biztosan sokat próbálkozunk majd a futójátékkal és mindketten nagy szerepet kaphatnak.

Harc az elkapók között

Beckham, Cruz, Randle és Harris helye biztosnak mondható, mellettük még kettő, maximum három kiadó hely marad. Geremy Davis-nek több szép megmozdulása is volt az edzőtáborban és a mérkőzéseken egyaránt, így őt is nagyon nehéz lenne kirakni. Ugyanez elmondható James Jones-ról is, aki rögtön megtalálta a helyét, rutinját pedig ki is használta tapasztalatlanabb ellenfeleivel szemben. És akkor még nem ejtettünk szót Corey Washingtonról sem, aki a tavalyi előszezonnak volt a sztárja. Múlt héten láthattunk egy szép játékot Julian Talley-től is, akinek nagyot kellene játszania a Pats ellen ha a keretben szeretne maradni.

Gyenge védőfal

Eddig a D line még a vártnál is gyengébben szerepelt, egy-egy jó játék pedig megnyithatja a fiatalok előtt az utat. Damontre Moore végre helyet követelhet magának a kezdő csapatban és ugyanez lehet a célja Jay Bromley-nak is. Viszont George Selvie-t vagy Markus Kuhnt kellemetlen meglepetés is érheti...

Kik lesznek a cornerbackek?

A CB posztját nem nagyon érintette az előző keretszűkítés, így nyílt verseny van játékosaink között. Újra próbáljuk felépíteni Jayron Hosley-t, jó előszezonja van Trevin Wade-nek, tavaly jól mozgott Mike Harris, úgyhogy lesz harc az biztos.

Weatherford veszélyben?

Ugyan Robert Malone már nem a keret tagja, de Steve Weatherford teljesítményével sem elégedettek Coughlinék. Punterünk vagy összekapja magát, vagy valaki más érkezik a helyére, mert sokat keres és ezért a pénzért ennél jobban kell teljesíteni...

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr37759190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása