Magyar New York Giants Szurkolói Blog

A jók és a rosszak: week 1 Cowboys edition

2015. szeptember 15. - Asbee

Koncentráljunk az egyéni teljesítményekre, lássuk kik voltak azok a játékosaink akik jól és kik azok akik rosszul teljesítettek.

"Jók"

Cornerbackek

Prince Amukamara ismét jól szerepelt Dez Bryant ellen, amennyire le lehet őt venni a pályáról annyira le is vette őt. Dominique Rodgers-Cromartie szintén árnyékként követte az elkapóit, a rá befújt büntetés pedig komikus volt. Nemcsak a remek coverage-al vétette észre magát, egy fumble-t touchdownra hordott vissza. Azt a fumble-t, amelyet Trumaine McBride erőszakolt ki, aki egy interceptiont is begyűjtött Brandon Meriweather nagy ütközése után. Csak egy kívánságom van: maradjanak végre egészségesek cornerbackjeink.

Josh Brown

4 field goalt értékesített, köztük egy 50 yardosat is. Egyelőre nem fog rajta az idő, csapatunk egyik legjobb játékosa. Folyamatosan konzisztensen teljesít és a hosszú kísérleteket is nyugodt szívvel rá lehet bízni.

Brad Wing

Steve Weatherford nagy kedvenc volt, így Wingnek kettőzött erővel kell szerepelnie, hogy belopja magát a szurkolók szívébe. Játékával nem volt gond, 4 puntjából 3-at is a 20 yardon belülre rúgott és volt egy 63 yardos puntja is. Kell ennél több?

"Rosszak"

Eli Manning

Ez most nem az ő estéje volt. Összességében nem lett volna baj a játékával, bár nem hozott semmi speciálisat, de az utolsó drive-ot nagyon elméretezte. Sokkal sokkal jobb clock management kell tőle, a kulcsszituációkra pedig jobban oda kell figyelnie.

Geoff Schwartz

A tavalyi évet sérülései miatt szinte teljes egészében kihagyta és egyelőre nem vette fel a ritmust. Több kell tőle, anno nem ezért szerződtettük. Persze ne temessük még, de ha így folytatja jövőre nem lesz már a csapatunk tagja.

Védőfal

Volt olyan is?

Uani Unga

Nem szép dolog "bántani" egy újoncot, de nagyon hiányzott Jon Beason, Unga pedig a picken kívül nem sok hasznosat csinált. Roppant lassú volt, a running backek bármikor legyorsulták, néha azt sem tudta hova helyezkedjen pedig ő mondta a hívásokat stb... Több kell tőle ha kezdő szeretne maradni.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr817791300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása