Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Giants-Bills sérültlista

2015. október 02. - Asbee

Lássuk az e heti "sebesülteket".

Az már korábban kiderült, hogy Victor Cruz nem játszhat vasárnap, azonban újabb hírek láttak napvilágot vele kapcsolatban. Egy speciális injekciós kezelést kapott, amelynek következtében még újabb 2-6 hét kihagyásra számíthat, így IR-re is kerülhet visszatérési lehetőséggel. A másik nagy hiányzónk Robert Ayers lesz, aki elég jól szerepelt az első két héten. Markus Kuhnt sokkal könnyebb lesz pótolni, sőt hiányával még erősödni is fogunk (legutóbb láttuk már...). Jerome Cunningham szintén nem lesz ott a pályán, így nagy szerep hárulhat Daniel Fells-re, akinek a játéka egyelőre kérdéses. Ugyanez a helyzet Ereck Flowers esetében is, akit továbbra is hátráltat bokasérülése. Jó hír azonban, hogy Dominique Rodgers-Cromartie valószínűleg újra bevethető lesz és Owa Odighizuwa is bemutatkozhat majd az NFL-ben.

A Bills-nél is vannak sérültek dögivel. A legnagyobb név LeSean McCoy, aki régi ismerősünk Philadelphiából, nekem nem fog hiányozni. Nem ő az egyetlen hiányzó az offense-ből, két elkapó, mégpedig Sammy Watkins és Marquise Goodwin, valamint egy guard, John Miller sem bevethető.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr107879012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása