Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Fells-t megműtötték

2015. október 05. - Asbee

Rosszul indul a hét, hiszen csapatunk rutinos tight endjének valószínűleg véget ért az idei szezon. Daniel Fells lábsérülést szenvedett és műteni kellett, ami azt jelenti, hogy jó eséllyel IR-re kerül. Ezzel jelen pillanatban Larry Donnell és Will Tye a két egészséges tight endünk, hiszen Jerome Cunningham is sérüléssel bajlódik.

Nem egy acélos névsor, minőségileg és mennyiségileg sem megfelelő ez az állomány. Donnell sok kritikát kap, Tye pedig borzasztóan mutatkozott be, fontos szituációban nem tudta megcsinálni az elkapást. Adrien Robinson ügynökének a helyében azonnal hívnám Jerry Reese-t, a tight endek JPP-je kaphat egy utolsó utáni esélyt.

Trade-et nem hiszem, hogy látni fogunk, egy cserét már megejtettünk Brad Wingért, még egyet valószínűleg nem fogunk, ez nem jellemző ránk. Akárhogy is alakul a vérfrissítés valószínűleg elkerülhetetlen lesz a tight endek között.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr867895482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása