Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Thomas és Odighizuwa nem játszik a Saints ellen

2015. október 31. - Asbee

Victor Cruz és Prince Amukamara mellett a fent említett két játékos sem lehet ott holnap New Orleans-ban. J.T. Thomas bokasérülést szenvedett a Cowboys ellen, míg Owa Odighizuwa a combhajlító izmával szenved. Ez azt jelenti, hogy Damontre Moore szinte biztosan az aktív keretben lesz, már csak az a kérdés hány snapet kap. Jonathan Casillas szintén nagyobb szerepre számíthat.

Jon Beason is a bokájával bajlódik és nem edzett a héten. Ennek ellenére megpróbál pályára lépni, de ne lepődjünk meg ha ő sem lesz a pályán. Jó hír viszont, hogy Odell Beckham már az edzésekbe is visszatért, így itt az ideje a javításra! Rajta kívül még Geoff Schwartz és Uani Unga volt megemlítve az injury reportban, de jó esély van mindkettejük játékára is.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr208040136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása