Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Hankins IR-en

2015. november 09. - Asbee

Nem örülhetünk felhőtlenül a Tampa Bay Buccaneers elleni győzelemnek, hiszen csapatunk legjobb defensive tackle-jét, Johnathan Hankins-t elveszítettük 2015-re. A kiváló DT mellizomszakadást szenvedett, így egyértelmű, hogy hosszúnak mondható kihagyás vár rá, de ha minden jól megy a jövő tavaszi edzéseken már ott lehet.

Kiesésével jóval nagyobb szerephez juthat Jay Bromley, aki második évéhez érkezve egyre több pozitív jelet mutat. Rutinos társa, Cullen Jenkins is minden bizonnyal a kezdő tagja lesz, de Markus Kuhn snap száma is valószínűleg növekedni fog. A múlt héten waiveltük Louis Nixet, ezzel a sérüléssel visszatérhet, de az is elképzelhető, hogy a gyakorlócsapatból Montori Hughes kerül aktiválásra. Ne feledjük, hogy a passzjáték ellen Robert Ayers és Kerry Wynn is tud tech-3 DT-t játszani.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr118066224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása