Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Legalulértékeltebb játékosunk?

2015. november 11. - Asbee

A rúgók sokszor alaposan háttérbe szorulnak, hiszen csak a mezőnygólok értékesítésére és a kezdőrúgásra mennek fel a pályára és egy-egy rossz kísérlet után rögtön komoly kritikát is kapnak. Ezzel összefüggésbe hozható, hogyha jól szerepelnek az kevésbé tűnik fel a szurkolóknak. Kickerünk, Josh Brown eddig tökéletesen rúgja idén a field goalokat, vegyük hát jobban szemügyre idei teljesítményét.

19 kísérletéből mindet értékesítette, ezzel pedig Stephen Gostkowskival vezetik is a ligát. Dan Bailey és Travis Coons is 100%-os pontossággal célzott eddig, de ők kevesebb kísérletből hozták össze a makulátlan mérleget. Na nem mintha emiatt szégyenkezniük kellene...

Maradva játékosunknál, az Eagles és a Saints elleni mérkőzés kivételével mindegyik összecsapáson oda kellett állnia egy-egy FG kísérlethez. A legnehezebb dolga az első és a legutóbbi fordulóban volt, hiszen mindkétszer 12 pontot hozott csapatunknak, ráadásul egy 50, illetve egy 53 yardos mezőnygólt is értékesített. 40 yard felett sem hibázott még, pedig 7 próbálkozása volt már ebből a távolságból is. Nemcsak nekem tűnt fel Brown jó játéka, a héten ő lett az NFC legjobb special team játékosa! Utoljára 2014. december. 21-én hibázott a Rams ellen, de ott inkább az ellenfél játékosait kell dicséni, hiszen blokkolták a rúgást. 2013 óta van New Yorkban, akkor a legendás Lawrence Tynes-t váltotta.

Elődjével is elégedettek lehettünk, aki ugyan hajlamos volt néha a hibára, de a kulcsszituációkban helyén volt az esze és kétszer is Super Bowlba rúgott minket. Brown az egyik, ha nem a legjobb játékosunk idén, eddig hibátlan szezonja van és igaz, hogy egy-egy kirúgása kicsit rosszul sikerült, de a játék többi elemében nem hibázott és ez az ami igazán fontos. A kickerek nem a legjobb évüket produkálják idén, de ilyen problémánk szerencsére nincs és ugyan már csak a statisztika miatt is jöhet egy-egy rontott FG, de ha folytatódik az eddigi tendencia könnyen a Pro Bowlon is viszontláthatjuk Brownt.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr828071644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása