Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Visszatért Nicks

2015. november 17. - Asbee

Victor Cruz vádlisérülése nem jött rendbe, így új elkapó után kellett nézünk, akit most meg is találtunk Hakeem Nicks személyében. Korábbi játékosunk járt már idén New Yorkban próbajátékon, de akkor nem kapott szerződést. Csapatunkban 2009-től 2013-ig szerepelt, majd a Colts-hoz távozott. Az idei előszezonban a Titans-nél próbált szerencsét, de a szezonkezdet előtt megváltak tőle. Úgy tartották, hogy régi robbanékonysága mára elveszett és a preseasonban összeszedett kisebb sérülése sem az ő malmára hajtotta a vizet.

Egy új WR-re mindenképp szükség volt, hiszen Cruz végleges kidőlésével csökkentek a variációs lehetőségek. Odell Beckham egyértelműen az első számú elkapónk, de neki is szüksége van a segítségre, mert néha őt is ki lehet venni a játékból. Rueben Randle nagyon puhán játszik és az átlagosnál csak nagyon ritkán képes jobb játékra. Dwayne Harris egyre jobban muzsikál a slotban, de a szélre is kell egy wide receiver. Myles White csak egy-egy elkapásra jó, Geremy Davis-t pedig nem merjük még bevetni.

Hogy mire lehet jó Nicks? Arra, hogy betöltse a rutinos, 4. számú WR szerepét, aki egy-egy játékos sérülése, rossz formája, vagy egy fontos játék esetén meg tudja csinálni a play-t. Egyelőre nem tudjuk régi-új játékosunk mire lehet képes, de gyakorlatilag ez lehet az utolsó esélye arra, hogy mutasson még valamit az NFL-ben.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr38086852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása