Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Hivatalosan is McAdoo az új head coach!

2016. január 14. - Asbee

Ma estére hivatalossá vált az amit már tudtunk, mégpedig hogy az eddigi offensive coordinator, Ben McAdoo lett csapatunk új vezetőedzője. Mike Smith és Doug Marrone előtt lett ő a befutó.

McAdoo két éve érkezett Green Bay-ből, ahol az irányítók edzője volt, csapatunk vezetőinek pedig feltűnt, hogy milyen remek munkát végzett Aaron Rodgers-szel. A Packers-nél előtte a tight endeket edzette. Megvan tehát a kapocs Mike McCarthy-val, aki 2004-ben hozta a ligába a Saints-hez. Feltörekvő segédedzőként érkezett 2014-ben New Yorkba és a cél az volt, hogy új impulzusokat vigyen Eli Manning játékába és helyrehozza a hanyatló offense-t. Ezt sikerrel teljesítette is, hiszen Manning sorozatban másodszor hozott kiváló számokat és a játékosok is elismerően nyilatkoztak róla.

A defensive coordinator valószínűleg Steve Spagnuolo maradt. Hiába végzett az utolsó helyen a defense, kap még egy újabb esélyt a bizonyításra. Az első hírek arról szóltak, hogy az offensive coordinator Joe Philbin lesz, de a legújabb infók már Mike Sullivan kinevezéséről szólnak.

Azt eddig is tudtuk, hogy keményen dolgozik McAdoo és olyan vezetőedzőktől tanult mint Tom Coughlin vagy Mike McCarthy. Volt kollégái is elismerően szóltak róla és a játékosok is örültek a kinevezésének, Manning kifejezetten kérte az ő megtartását. Ami új head coach-unk ellen szól, hogy viszonylat tapasztalatlannak mondható, nincs még vezetőedzői tapasztalata. Ti hogyan látjátok, a megfelelő döntést hoztuk a kinevezésével?

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr598273194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása