Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Ki lesz a kicker?

2016. április 17. - Asbee

Tavaly remek munkát végzett Josh Brown, aminek Pro Bowl szereplés lett az eredménye. Karriercsúcsot jelentő 93,8 százalékos hatékonysággal értékesítette a mezőnygólokat, de ez egyelőre nem jelentett új szerződést. Vajon mi lehet ennek az oka?

Az egyik, hogy a kicker benne van már a korban, a hónap végén 37 éves lesz, bár rúgóknál ez sem jelent nagy problémát, viszont előfordulhat, hogy a vezetés egy új, fiatalabb játékosban látja a jövőt. Egyelőre máshová sem írt alá Brown, így az idő nem sürget. Más szabadügynök nem valószínű, hogy érkezni fog, korábbi (?) játékosunk a legnagyobb név.

Egy pillantást azonban érdemes vetni a draftra is. Roberto Aguayo az elmúlt 3 esztendőben field goaljainak 96,7 %-át értékesítette és sokak szerint akár már a második napon is gazdára találhat. Legutóbb egy punter, Bryan Anger talált gazdára a harmadik körben, érdemes megnézni a Bowl.hu-s draft közvetítésben a reakciókat. Egy special team játékos nem ér ilyen sokat legyen akármennyire jó is. Viszont a harmadik nap elején már akár be is lehetne vállalni Aguayo-t, akinek ugyan tavaly a hosszú kísérletekkel akadtak némi problémái, de kiváló játékossá válhat a profik között is.

Nemcsak ő az egyetlen jó rúgó, Ka'imi Fairbairn is nagyon sokra viheti. Erővel jól áll, 2015-ben volt egy sikeres 60 yardos kísérlete. Nem rendelkezik akkora potenciállal mint Aguayo, de draftolásában kevesebb kockázat lenne, hiszen a 6-dik vagy a 7-dik körben is elérhető lehet.

Vajon mi lesz a végkifejlet, újraigazoljuk Brownt, vagy egy rookie lesz az új kickerünk?

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr218635832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása