Magyar New York Giants Szurkolói Blog

And The New York Giants select...

2016. április 28. - Asbee

Már csak pár órát kell várni a draftig, magyar idő szerint hajnali 2 órakor megkezdődik a 2016-os játékosbörze. Egyelőre nagy homály övezi az idei választásunkat, valaki offense, valaki defense picket vár, de a trade sincs kizárva. A csapatok már korábban megkezdték a mozgásokat, az 1/1 és az 1/2-es választás már gazdát is cserélt. Most maradjunk csapatunknál és lássuk ki az a játékos akit az 1/10-es picknek várok.

Az szinte biztosnak mondható, hogy Jared Goff és Carson Wentz lesz az első két választott. Jalen Ramsey és Laremy Tunsil top 5-ös helyével sem igazán lehet vitatkozni. Joey Bosa szintén szép reményű játékos, meglepődnék ha a Giants választásakor még elérhető lenne. DeForest Buckner egy szörny, komoly meglepetés kellene az ő csúszásához is. Myles Jack státusza viszont erősen kérdéses, felemás hírek jönnek a térdével kapcsolatban. A legutóbbi, hogy le is került Reese-ék boardjáról és azt hiszem hogyha elérhető lenne, akkor sem ő lenne a választásunk. Ronnie Stanley, Zeke Elliott és Vernon Hargreaves III potenciális helye kérdéses még. Ez 10 játékos, tehát papírforma alapján közülük kerül valaki csapatunkhoz. Viszont most jön egy kis fordulat és a listából nyugodtan kihúzhatjuk Jacket. Azt gondolom, hogy elborult választásra idén sem számíthatunk, a maradék 9 játékos megy ki előttünk, így más célpont után kell nézni.

Felmerülhet Darron Lee, Laquon Treadwell, Jack Conklin és Leonard Floyd neve is. Ők azok akiket a legtöbbször hallhattunk a Giants mellett. Szinte mindegyik posztra elférne egy szép reményű játékos, de az eddigi hírek és csapatunk tevékenységét illetően úgy gondolom, hogy a választásunk Jack Conklinra fog esni. Azt már kifejtettem, hogy nem túl szerencsés két egymást követő évben ugyanarra a posztra húzni és egy jobb oldali tackle-t sem a draft ezen szakaszában kell kiválasztani, de most ez lesz a helyzet. Egy letrade-et nem tartok túl valószínűnek, szóval Conklin fog érkezni.

Anno walk-on-ként lett a Michigan State tagja és onnan küzdötte fel magát kezdő vakoldali tackle-vé. 40 mérkőzésen kezdett, így megvan a kellő tapasztalata is. Erőteljes játékos, aki azonban szenvedhet a széleken, a gyorsabb játékosokkal meggyűlhet a baja. Viszont a futásblokkolás nagy erőssége lehet a profik között is és emiatt inkább a támadófal jobb oldalán képzelik őt el. Jó képzést kapott és a mentalitásával sincs gond, így akár az első naptól kezdő lehet.

Nem az én választásom ez, azt próbáltam megtippelni, hogy mit tartok a leginkább valószínűnek. Ha rajtam múlna nem ezt az utat választanám, de ezzel a pickkel sem lennék elégedetlen, ráció van ebben is.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr878670984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása