Magyar New York Giants Szurkolói Blog

6/184: Jerell Adams TE, South Carolina

2016. május 01. - Asbee

Végéhez ért a draftolt újoncainknak a bemutatása, jöjjön hát a 6. körös Jerell Adams.

1992. december. 31-én született South Carolina államban, Pinewood városában. A Scott's Branch High School tanulójaként a futball mellett kosárlabdázott is. Előbbiben játszott irányítót, tight endet, defensive endet, linebackert és puntert is. A gimi után a Fork Union Military Academy-n töltött el egy évet.

A South Carolinán 3 évig átlagos számokat hozott és utolsó szezonjára emelkedett ki igazán mikor csapatában a második legtöbb elkapott yard az ő nevéhez fűződött. 28 elkapásig, 421 yardig és 3 TD-ig jutott.

Erősségek

Még a tight endek között is magasnak számít. Remek hatótáv. Látszott, hogy kosarazott, még mindig úgy néz ki mint egy power forward. Testalkatához képest gyors. Közvetlenül a tackle mellett és slotban is lehet alkalmazni. Jól használja testét elkapáskor és blokkoláskor is. Finom kezei vannak és a legmagasabb pontot tudja a labdát elkapni. nem egy erőteljes blokkoló, de jó a lábmunkája és mindent megtesz, hogy megnyissa az utat a futó előtt.

Gyengeségek

Ugyan jó méretekkel rendelkezik, de kis izmot még magára kell pakolnia ha az NFL-ben is versenyképes szeretne lenni. Sokkal fizikálisabbnak kell lennie blokkoláskor. Pontosabbá kell tenni a route-jait. Kis gyorsaság még nem ártana neki.

Combine eredmények

Méretek: 6'5" és 247 lb
40 yard: 4,64 s
Súlypontemelkedés: 32,5 inch
Helyből távolugrás: 117 inch
3 cone drill: 7,05 s
20 yard shuttle: 4,31 s
60 yard shuttle: 11,52 s

Abszolút BPA pick, az sem lett volna meglepő ha már a 4. körben elviszik. Sokoldalú játékossá válhat, elkapáskor ki tudja használni testi fölényét, de ha kell a blokkolásból is szívesen kiveszi a részét. Igaz utóbbiban még javulnia kell, de egy 6. körös játékosról beszélünk. Remekül illeszkedhet csapatunk rendszerébe és Manning is kap egy magas célpontot. Minden esélye megvan rá, hogy kezdővé váljon az NFL-ben is.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr58678740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása