Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Roster áttekintő: tight endek

2016. június 01. - Asbee

A poszt ahová mindig összekukázzuk a játékosokat. Vajon idén is feltűnik egy új arc vagy lesz végre némi állandóság?

Két éve Larry Donnell volt a berobbanó játékosunk, aki tavaly nem tudta megismételni a jó játékot. Többször bizonytalan is volt, de 8 mérkőzést kihagyott nyaksérülés miatt. Ebből szerencsére fel tudott épülni és remélhetőleg újra fel tudja idézni 2014-es formáját, mikor 6 touchdownt szerzett.

Tavaly Will Tye volt az egyik legjobban szereplő újonc tight end, aki draftolatlan játékosként érkezett a csapatunkhoz és a keretbe kerülés is nagy sikernek számított tőle. Posztján rendkívül atletikusnak számít és az átlagosnál alacsonyabb magassága sem gátolta meg eddigi sikereiben. Persze nem kiálthatjuk ki klasszisnak és a blokkolásoknál is javulnia kell, de bizakodóak lehetünk vele kapcsolatban.

Jerell Adams az idei draft hatodik körében érkezett és remek értéket képviselt a játékosbörze ezen szakaszában, hiszen a 4. kör környékére várták. Hosszú út áll még előtte, de megvan rá az esély, hogy a profik között is kezdővé váljon és sokoldalú tight end legyen belőle.

Matt LaCosse tavaly 3 mérkőzésen léphetett pályára és ő elsősorban a blokkolásaival tűnhet ki a többiek közül. Persze Adams érkezésével messzebb került neki az 53-as roster, de a gyakorlócsapatba továbbra is bekerülhet.

Van egy draftolatlan újoncunk is Ryan Malleck személyében. Legfőképp az edzőtáborban lehet hasznos és az előszezonban is megmutathatja majd magát. A konkurencia erős, de a practice squadra ő is esélyes lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr618769138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása