Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Ha soccer csapat lennénk

2016. június 11. - Asbee

Elkezdődött az EB, a tengerentúlon pedig megy a Copa is, itt az idő némi komolytalankodásra, lássuk hogy nézne ki a csapatunk hogyha gurulós fociban kellene helyt állni.

Kapus: Damon Harrison

Ő foglalja el a legnagyobb területet a kapuból.

Középhátvédek: Weston Richburg, Justin Pugh

Ugyan az offense tagjai, de a feladatuk az, hogy védjék az irányítót. Itt a góloktól védenék a csapatot, kézenfekvő tehát a két legjobb OL játékos.

Szélsőhátvédek: Dominique Rodgers-Cromartie, Janoris Jenkins

Van két villámgyors cornerbackünk, akik az ellenfél legjobb elkapói semlegesítéséért felelősek, de a labdaszerzésben is helytállnék és az elkapott átadást vissza is tudják hordani touchdownra. Soccerben két brazilos szélsőhátvéddel lenne dolgunk:)

Védekező középpályások: Devon Kennard, Landon Collins

Kellenek a hentesek is, akik már a középpályán megakadályozzák az ellenfél támadásait. Tavaly Landon Collins szerezte a legtöbb szerelést, a legjobb linebacker pedig talán Devon Kennard a rosteren, így ők kellenek ide.

Irányító: Eli Manning

Na vajon miért?

Szélsők: Odell Beckham Jr., Sterling Shepard

Ide is kellenek a gyors játékosok, erre pedig a két atletikus elkapónk lenne a legmegfelelőbb.

Csatár: Josh Brown

Valakinek be is kell fejeznie a támadásokat, erre pedig ott a kickerünk, aki hihetetlen magabiztossággal értékesíti a mezőnygóljait, de biztosan menne ez közelebbről is.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr578800536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása