Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Az idei Ring of Honor díjazottjai

2016. július 21. - Asbee

Különleges mérkőzés lehet a november 14-i Bengals elleni Monday Night Football, hiszem Tom Coughlin, Justin Tuck és Ernie Accorsi is megkapja a címben említett elismerést. Az átadóra a félidőben kerül sor. Azt hiszem egyiküket sem kell bemutatni, hiszen sokat tettek a csapatunk legutóbbi Super Bowl győzelmeiért.

Ernie Accorsi egyik legnagyobb tette Eli Manning megszerzése volt, őt akarta a 2004-es drafton, szerencsére hallgatott az ösztöneire és Phillip Rivers-t draftolta Ben Roethlisberger helyett, akit el tudott passzolni a Chargers-hez. Tom Coughlint és Justin Tuckot is ő hozta a csapathoz. Coughlint többször is el akarták küldeni a szurkolók és az újságírók is, de végül mindig felülkerekedett a kritikákon és kétszer is legyőzte a New Englandet. Az egyik nagy fegyvere volt Tuck aki mindkét Super Bowlon a mezőny egyik legjobbja volt, hiszen többször is sackelni tudta Tom Brady-t.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr228906110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása