Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Daniel Fells hivatalosan is visszavonult

2016. július 27. - Asbee

A tavalyi nyár egyik legszomorúbb eseménye volt Fells sztorija, hiszen a tight end szervezetét az MRSA vírus támadta meg, amelynek következtében számos műtéten át kellett esnie és az egészsége is veszélyben forgott. A mai nappal biztossá vált amit eddig is tudtunk, mégpedig az, hogy korábbi játékosunk visszavonul az aktív játéktól. Ezt a következőképp kommentálta:

"Annak ellenére, hogy nem játszhatok tovább hálás vagyok a 10 éves pályafutásomért és a megszerzett tapasztalatokért. Köszönöm a jókívánságokat, amelyeket az elmúlt hónapokban telefonon, üzenetekben és mailekben kaptam. Sokat kellett dolgoznom azért, hogy elfogadjam a jelenlegi helyzetet. Ennek ellenére szerencsésnek mondhatom magam, hogy itt vagyok és élhetem a mindennapjaim."

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr308918704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása