Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Az első nyilvános nap a training campen

2016. július 30. - Asbee

Tegnap az eső miatt nem nyerhettek betekintést az újságírók csapatunk gyakorlására, ma azonban már ők is követhették az eseményeket. Jöjjenek hát a legfontosabb történések.

Tavaly egy hét után dobta az első INT-t Manning, most már az első play-nél a 7 vs 7 gyakorlás során. Will Tye volt a célpont, de Devon Kennard jól lépett bele a route-ba.

Komoly hangsúlyt fektettünk a kick off returnre, elsősorban Dwayne Harris, Shane Vereen és Bobby Rainey kapott itt lehetőséget. Kipróbáltuk Sterling Shepardot és a draftolatlan Donte Deayont is, aki ugyan csak 160 lb tömegű, de eddig nagyon meggyőző. Némi meglepetésre Anthony Dablé is lehetőséget kapott a visszahordásokra.

A legnagyobb játék Tavarres King nevéhez fűződött aki a pálya jobb oldalán kapta el Ryan Nassib 40 yardos átadását. Tramain Jacobs-ot verte meg.

Larry Donnellnek két remek elkapása is volt. Az elsőt egy felpattanó labda után szerezte meg, a másodikért pedig vetődnie kellett egy crossing route után. Szerencsére a tavalyi nyaksérülése után vissza tudott térni és veszélyes lehet Tye mellett.

Próbálkoztunk egy fake field goallal is, Brad Wing paszolt Weston RIchburgnek, ő azonban elejtette a labdát. A szándék azonban nem volt rossz, Coughlin alatt nem lehetett számítani az ilyen húzásokra.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr588924604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása