Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Hírek az edzőtáborból

2016. augusztus 08. - Asbee

Közeledik az első pénteki összecsapás a Miami Dolphins ellen, az edzések intenzitása egyre növekszik és egyre több a találgatás a játékosokkal kapcsolatban. Lássuk a legújabb fejleményeket.

Egyre jobb híreket kapunk Victor Cruzról, hiszen közel két év kihagyás után továbbra is egészséges és napról napra nyeri vissza régi formáját. Igaz tegnap az újonc Eli Apple kétszer is jól hatástalanította a rutinos elkapót, de Manning véleménye szerint nincs gond korábbi kedvenc célpontjának a játékával. Persze egy nagy lépés még hátravan, az edzések után a mérkőzéseken is helyt kell állnia Cruznak.

Számos kérdés volt a safety pozícióval kapcsolatban, hiszen Landon Collins mellé többen is pályáztak. Úgy tűnik megvan a nyertesünk, az újonc Darian Thompson szerepel a legmeggyőzőbben, Ben McAdoo pedig elmondta, hogy az újoncok is megkapják a maguk lehetőségüket hogyha úgy teljesítenek. Dícsérte a rookie mentalitását, már most profi módon gondolkodik.

Ryan Nassib is fejlődik, az előszezon pedig sok csereirányító kitörési lehetősége. Ha minden jól megy sokat látjuk majd őt pénteken, bár remélhetőleg Manning továbbra is egészséges marad és az alapszakaszban őt látjuk majd. Rajta egyébként egyáltalán nem látszanak az öregedés jelei, vezetőedzőnk szerint is tovább tud még fejlődni és a tavalyinál is jobb számokat hozhat idén.

Arról viszont még mindig nincs infónk, hogy ki fogja hívni a játékokat. Ben McAdoo head coach-ként nem biztos, hogy tovább vállalja ezt a feladatot is, de az utódja, Mike Sullivan készen áll a feladatra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr79910614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása