Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Akikre figyeljünk a Patriots ellen

2016. szeptember 01. - Asbee

Végre elérkeztünk az előszezon végéhez, ma letudjuk az utolsó felkészülési mérkőzésünket is. A szokásokhoz hűen a New England Patriots lesz az ellenfél és most vegyük sorra miért lesz érdemes megnézni ezt az összecsapást is.

First team offense

Ugyan itt már valóban a cseréké a terep, de egy vagy két drive-ot biztosan kapnak a kezdőink is. Sajnos nem újdonság, hogy nem remekelnek a preseasonban, de ennél akkor is sokkal több kell. Emiatt szinte biztosan látjuk Manningéket is a pályán, akik így kicsit nagyobb sikerélménnyel vághatnak majd neki a dallas-i túrának.

Kik lesznek a futók?

Rashad Jennings és Shane Vereen helye biztosnak mondható, őket nem érheti meglepetés és rajtuk kívül valószínűleg Andre Williams is a keret tagja lesz. Ugyan tavaly gyenge éve volt, de mindent megtett a javulásért és láttuk is rajta a változásokat. Orleans Darkwa viszont nem remekelt, ő valószínűleg új csapatot kereshet magának. A kérdés tehát, hogy négy vagy öt running backet tartunk meg. Paul Perkins előtt nagy jövő állhat és egy 5. körös választást kockázatos lenne a gyakorlócsapatba tenni, így a papírforma szerint ő is fellélegezhet. Kérdés, hogy Bobby Rainey tud-e még annyit mutatni, hogy megérje a rosteren tartani.

Nagy harc az elkapóknál is

Egyelőre kilenc WR van jelen, ez a szám hatra csökkenhet. Odell Beckham Jr. és Sterling Shepard helye megkérdőjelezhetetlen és ha nem jön közbe semmi rendkívüli akkor Victor Cruz is végre maga mögött tudta a sérüléseit. Dwayne Harris az offense-ben és a special teamben is hasznos, komoly feladat előtt áll idén is. A többi hely azonban kiadó lehet. Geremy Davis-nek erős nyara volt, bár az előszezonban sérülés is gyötörte, de egy-két elkapást azért megnéznék még tőle. Tavarres King végre beérhet 26 éves korára, a Jets ellen ő nyerte meg a meccset. Roger Lewis-tól láthattunk még szép elkapásokat, de úgy gondolom, hogy jelen állás szerint posztján maximum a hetedik emberként csíphet rostert és ehhez még teljesítenie kell. Darius Powe és Anthony Dablé a gyakorlócsapatot célozhatja meg.

Visszatért Will Beatty

Régi-új játékosunk komoly segítség lehet a szezon során. Ugyan télen felbontottuk a szerződést, de nem talált magának csapatot és a napokban egy privát edzés során meggyőzte az edzői stábot. Szükség is lehet rá, hiszen Ereck Flowers-től nem látjuk a várt fejlődést, Marshall Newhouse pedig Marshall Newhouse.

Kiadó helyek a védőfalban is

Ugyan a kezdőink megvannak (csak a sérülés kerüljön el mindenkit), de a cserék névsora még nincs kőbe vésve. A defensive endek közül remekül tért vissza Kerry Wynn, engem is sikerült meggyőznie. Viszont Romeo Okwara szintén remekelt, miért ne maradhatna ő is a csapatban? A defensive tackle-k között a Harrison, Hankins, Bromley hármas mögött én Louis Nix-nek adnám a legnagyobb esélyt.

Eddig húzta Herzlich?

Igazi túlélő a linebackerünk, hiszen anno legyőzte a rákot, jelenleg pedig azon kevés játékosok egyike, akik még mindig a keretben vannak a legutóbbi Super Bowl győztes csapatból. A kezdő hármas a Casillas-Brinkley-Kennard sor lehet, de Jasper Brinkley-t erősen próbálja kiszorítani Kelvin Sheppard. Nem valószínű, hogy bármelyikük távozik. B.J. Goodson szintén esélyes lesz a maradásra, jól is játszott és egy negyedik körös picket nem szokás ilyen hamar kitenni. J.T. Thomas ugyan sokat volt sérült, de a Jets ellen neki is nagy meccse volt és az edzéseken már az első csapatban is lehetőséget kapott. Ez már 6 játékos és ott van még Keenan Robinson, akitől szintén sokat vár az edzői stáb. Vajon ezt a problémát is meg tudja oldani Herzlich?

Újoncok a secondary-ben is

A defensive coordinator egyik kedvenc játékosa Donte Deayon, aki megmutatta, hogy valóban tökös játékos. Az érkező Leon Hall nem remekelt, Trevin Wade sem életbiztosítás, így úgy tűnik Dominique Rodgers-Cromartie húzódhat be a slotba. Mögé viszont kell egy csere, amire reális eséllyel pályázhat a korábbi Boise State játékos. Andrew Adams a safety-k között csinálhatja meg ugyanezt, hiszen eddig Justin Currie és Mykkele Thompson sem váltotta meg a világot. Vajon tudnak még egy utolsó nagyot dobbantani?

Ki merjük tenni Josh Brownt?

Őszintén? Nem. A balhéjáról már korábban tudott a csapat, így kapta meg a szerződéshosszabbítást. Randy Bullock viszont jó opciónak tűnik az első fordulóra.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr7811669498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása