Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Végső 53-as roster tipp

2016. szeptember 03. - Asbee

A mai nap folyamán 53 főre kell csökkentenie a csapatoknak az aktív keretük számát, így stresszes nap elé néznek a kiegészítő játékosok, illetve a szurkolók számára is izgalmas ez a pár óra. Lássuk kiket várok a rosterre.

Offense (25)

QB (2): Eli Manning, Ryan Nassib

Nincs meglepetés.

RB (5): Rashad Jennings, Shane Vereen, Andre Williams, Bobby Rainey, Paul Perkins

Itt lesz az edzők és a GM egyik legnehezebb dolga. Úgy gondolom Orleans Darkwa marad ki, valami miatt nem ő a stáb kezdeményezettje. Jól mozgott a Patriots ellen, de egy héttel korábban gyenge volt a special teamben, ez pedig a kimaradását eredményezheti. Bobby Rainey nagy hiányossága, hogy nem tud vigyázni a labdára, ezt a Dolphins ellen meg is mutatta, de utána magára talált és futóként valamint visszahordóként is helytállt. A teljesítményt figyelembe véve helye van a csapatban, de bármikor a cut áldozatává válhat.

FB (1): Will Johnson

WR (6): Odell Beckham Jr., Sterling Shepard, Victor Cruz, Dwanye Harris, Tavarres King, Geremy Davis

Úgy tűnik Victor Cruz egészséges tudott maradni, Ben McAdoo nagyon optimistán nyilatkozott róla. Tavarres King az előszezon talán legnagyobb meglepetése, jól kamatoztatta a tavalyi gyakorlócsapatban eltöltött időt. Képtelenség őt kihagyni. Geremy Davis az egyetlen nagy termetű elkapónk és ugyan sérülések is gyötörték, de úgy érzem megérdemel még egy esélyt. Roger Lewis a nagy kimaradó, szerintem őt a practice squadba próbáljuk becsúsztatni.

TE (3): Larry Donnell, Will Tye, Jerrel Adams

A sérülések miatt végül egész egyértelművé vált a korábban sűrűbbnek tűnő poszt.

OL (8): Ereck Flowers, Justin Pugh, Weston Richburg, John Jerry, Marshall Newhouse, Will Beatty, Bobby Hart, Ryan Seymour

És itt az ok amiért öt futót tarthatunk meg. Az egész támadófal szenvedett ebben az egy hónapban, nem véletlenül hoztuk vissza Will Beatty-t, szükség lehet a stabilitásra. Viszont azt is várhatjuk, hogy a keretszűkítések után megkörnyékezünk egy falembert és valamelyik futó helyett ő kerül a rosterre.

Defense (25)

DE (5): Olivier Vernon, Jason Pierre-Paul, Owa Odighizuwa, Kerry Wynn, Romeo Okwara

Azt gondolom itt is eldöntött minden. Az első három hely tuti volt, Kerry Wynn pedig lehengerlően tért vissza a sérülése után. Vajon a tétmeccseken is ilyen domináns tud lenni a kezdő támadófalak ellen? Majd kiderül. Romeo Okwara négy mérkőzésen át riogatta az irányítókat, a konzisztens jó játék pedig aktív kerettagságot kell hogy érjen.

DT (4): Johnathan Hankins, Damon Harrison, Jay Bromley, Louis Nix

Itt Louis Nixnek szavazhatnak bizalmat McAdoo-ék. Jóval vérmesebb reményekkel indult az NFL-be a Notre Dame egyeteméről, de a sérülések eddig kicsinálták. Próbálunk mindent kihozni belőle és egy végső esélyt még megérdemel. Jermell Cudjo nevét is meg kell említeni, reális esélye lehet Nix helyett megcsípni egy helyet.

LB (7): Jaser Brinkley, Jonathan Casillas, Devon Kennard, Keenan Robinson, J.T. Thomas, Mark Herzlich, B.J. Goodson

Itt lehet az egyik meglepő lépés, mégpedig Kelvin Sheppard kihagyása. A középső linebackerekkel mennyiségileg nagyon jól állunk. Jasper Brinkley és Keenan Robinsont jobbnak tartom nála, B.J. Goodson pedig a jövő embere lehet. A két gyenge oldali LB Jonathan Casillas és J.T Thomas, Mark Herzlichet pedig Devon Kennard cseréjének képzeljük el.

CB (5): Dominique Rodgers-Cromartie, Janoris Jenkins, Eli Apple, Trevin Wade, Donte Deayon

Itt lehet a másik meglepő húzás, mégpedig Leon Hall kihagyása. Nem láttam tőle semmi különlegeset, coverage-ban gyengélkedett, úgy tűnik a teste nem bírja már ezt a tempót. Trevin Wade a Patriots elleni játékával bebiztosította a helyét, Donte Deayon pedig az edzők kedvence.

S (4): Landon Collins, Darian Thompson, Nat Berhe, Mykkele Thompson

A safety-k között az utolsó hely kiadó, amire Mykkel Thompson és Andrew Adams pályázik. Előbbit látom kicsit esélyesebbnek, mert Jerry Reese nagyon kedveli a saját draft pickjeit, Adams pedig UDFA. Nem hiszem, hogy három draftolatlan újoncot is a keretben tartanánk, ilyen ez a profi világ...

Special team (3)

K (1): Randy Bullock

Josh Brown az első meccsen eltiltott lesz, nem szerepel az aktív keretben, de úgy gondolom a második hétre már visszatér.

P (1): Brad Wing

LS (1): Zak DeOssie

Practice squad (10)

Marshaun Coprich RB
Roger Lewis WR
Darius Powe WR
Emmett Cleary OL
Brett Jones C
Greg Milhouse DT
Ishaq Williams DE/LB
Brad Bars LB
Michael Hunter CB
Andrew Adams S

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr1811672858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása