Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Egészséges kerettel vágunk neki Dallas-nak

2016. szeptember 08. - Asbee

Az elmúlt években komolyan megszenvedtünk a sérülésekkel, a legutóbbi két szezonban csapatunké volt a legsérülékenyebb keret a ligában. Egyelőre ezzel nincs probléma, hiszen elég rövid injury reportot olvashatunk.

Mindössze három játékosunkról esik csak szó. Az első B.J. Goodson, aki agyrázkódás miatt kényszerült az oldalvonal mellé, de a teszteket sikerrel zárta, így már vissza is térhetett az edzésekbe. Jonathan Casillas a bordájával szenvedett, de törése nincs és ott akar lenni Dallas-ban. Szükség is lenne rá, hiszen a legjobb linebackerünk volt az előszezonban. Darian Thompson a Bills ellen szenvedett vállsérülést és egyelőre Casillas-hoz hasonlóan limitáltan edz. Helyét Nat Berhe vette át a kezdőcsapatban és valószínűleg marad is ott, Thompsonnak még fel kell vennie a ritmust.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr211688299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása