Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Idézetek a meccs utáni nyilatkozatokból

Mit mondtak a játékosok a sorozatban ötödik győzelmet követően

2016. november 22. - MyG

Csapatunk sorozatban ötödik győzelmét aratta vasárnap a Chicago Bears ellen. Nézzük, mit mondott néhány játékos a meccset követően a meccsről és a győzelmi sorozatról.

Eli Manning:

A két eredményes forth down-ról

"Úgy mentünk neki a játéknak, McAdoo is mondta nekem a mérkőzés előtt, hogy számítani kell rá, ha a 30 yardos vonal környékére jutunk, biztosan kihasználunk néhány lehetőséget a negyedik kísérletre, mert egy esetleges field gól nem lesz egyszerű a szél miatt. Meggyőződésünk volt, hogy ha kezelhető negyedik kísérletes helyzetbe kerülünk, néhányat biztosan megpróbálunk. Nyilvánvalóan az egyik nagy játék volt, passz Shephard-nak a kereszt routon, ami TD-t ért. A másik "csak" egy field gól ért végül. (A második negyedben a Bears 33 yardos vonalánál Manning Jenningsnek adta a labdát, aki 5 yardot nyert a játékkal. Négy játékkal később Gould 46 yardos field gól kísérlete sikeres volt. - MyG) A helyzettől függetlenül a srácok nem idegesek, inkább izgatottak, hogy folytathatjuk a játékot."

A sorrendben ötödik győzelemről.

"7-3, rendben. Az NFC East kemény csoport. (Lám, mi lett a tavaly lesajnált négyesből! - MyG) Tisztában vagyunk vele, hogy még a Dallas mögött vagyunk, és a Washington és a Philly jó focit játszik, sok győzelmük van. Nem érezhetjük magunkat biztonságban. Továbbra is szeretnénk egyre jobbak lenni, sok hely van még a fejlődésre. Több offensive pontot kell elérnünk, de például ma nem volt labdaeladásunk, ami jó. A körülmények nem voltak ideálisak az elsöprő támadó futballhoz, de több mint 100 yardot futottunk, elég hatékony volt a passzjáték és jó volt a játékterv. A srácok okosan játszottak és jó focit játszottak."

Rashad Jennings a támadó falat dicséri.

"Összhang van köztük. Amikor azt tudod mondani, hogy a védők nem tudnak áthatolni a támadófalon,  akkor ezt érzed. Azt hiszem, bárki ezt mondaná a ligában. Ha a védők nem tudnak áthatolni a támadófalon, akkor igazán a te feladatod kitalálni, hogyan nyerhetsz pár nehezen megszerezhető yardot. A támadó falunk végezte a dolgát, erősek voltak és így képesek voltunk néhány nagy futást csinálni. Ez a bizonyítéka, hogy jó munkát végeztek."

Victor Cruz

Az ötös győzelmi sorozatról.

"Megcsináltuk. Megcsináljuk azt is, ami jön. Folytatjuk a győzelmek gyűjtését, folytatjuk a belőlük való építkezést. Minden egyes győzelemmel, minden egyes héttel erősebbek leszünk. Ez az, amit látni akarsz! Ez az, ahogy előre haladni akarsz, ahogy a szezon java közeleg! Ez az, amikor az igazi football elkezdődik!"

Az öltöző hangulatáról

"Természetesen hiszem, hogy bajnok esélyes típusú hangulat van az öltözőben. A védelemnél ez jól látható. A támadó egységet tekintve, csak folytatni szeretnénk, amit csinálunk. Azt gondolom, megvannak az eszközeink, hogy mérkőzéseket nyerjünk. Mindig meg kell nyerni az aktuális meccset, aztán halmozni ezeket a győzelmeket."

Olivier Vernon a második félidőről

"Senki nem akar lassan kezdeni és a félidős módosítások  - az edzők csináltak néhány nagyon jó változtatást a félidőben - ezt a célt szolgálták. Minden amit tennünk kellett, az a volt, hogy ragaszkodjunk az eredeti játéktervhez. Semmi olyasmit nem csináltak, amit ne láttunk volna filmen. Ezt tettük és gyorsabban kezdtünk."

  • A győzelemmel a Giants utolsó hazai meccseinek mérlege 3:0. Ez az első, hogy csapatunk három egymást követő hazai meccset megnyer 1962. október 21. - november 4. óta, amikor legyőztük a Detroit-ot, a Washington-t és a St. Louis Cardinals-t.
  • A Giants a 127. csapat 1990 óta, aki három egymást követő hazai meccset játszott és a 29., aki megnyerte mindhármat.
  • Jennings 21 futása a szezonban eddig a legtöbb.
  • A 7 győzelemmel csapatunk meghaladta az elmúlt két szezon összes győzelmeinek számát, úgy hogy még 6 meccs van hátra az alapszakaszból.

Elszántságban nincs tehát hiány. Én is csak annyit tennék hozzá, csak így tovább! Imádom, ahogy harcolunk és nyerünk! Ezért megéri belehalni minden héten.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr5711987726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása