Magyar New York Giants Szurkolói Blog

A szakértők véleménye a vasárnapi meccsről: kiemelkedő egyéni teljesítmények

2016. november 23. - zedonbass

(Fordítás a csapathonlapról.)

Peter King, MMQB

"A vasárnapi meadowlandsi mérkőzés utolsó értelmezhető játékában a New York strong safetyje, Landon Collins éppen ott volt, ahol lennie kellett: a labdánál. 1 perc 19 másodperccel a lefújás előtt a Chicago 22:16 arányú vereségre állt, és a Giants 49 yardos vonalánál jártak. Jay Cutler a bal oldalra ívelt, a magas termetű Marquess Wilson irányába, ahol Collins higgadtan várta, hogy lecsaphasson. Cutler kissé megcsúszott dobás közben, Collins pedig, aki iskolásként remek baseballjátékos volt New Orleansban, úgy állt lesben, mint egy center fielder. A labdaszerzésével véget ért a mérkőzés, és ez volt Collins sorozatban negyedik olyan mérkőzése, amelyen interceptiont ért el. (...) Ha a Giantsnek sikerül 10 vagy 11 győzelemmel zárnia, bejut a rájátszásba, ha pedig Collins így teljesít a továbbiakban is, esélyes lehet az év védőjátékosának címére."

Bill Pennington, NY Times

"Collins nemcsak a Giants legkiforrottabb játékosa, hanem a csapat védelmének megmentőjévé is vált. A Giants a Chicago Bears elleni vasárnapi meccs végén a hatpontos előnyét igyekezett megőrizni, amikor Collins a Bears elkapóját megelőzve behúzta az ötödik interceptionjét négy mérkőzés alatt. Mivel csupán 71 másodperc volt hátra, ez a turnover véget vetett a Chicago előrenyomulásának a Giants térfelén, és bebiztosította a 22:16 arányú Giants-győzelmet. Ez volt sorozatban az ötödik számukra, így ez a legjobb tízmeccses mérlegük (7-3) 2008 óta, amikor 9-1-gyel álltak. A Bears 2-8-ra csúszott vissza."

John Breech, CBS Sports

"Rashad Jennings lassanként megállíthatlan erővé vált a Giants támadósorában. A 10. játékhetet megelőzően Jennings a teljes szezonban nem lépte át a 80 yardos határt, most pedig egymás után kétszer is megtette. A Giants futójátékosa 85 yarddal és egy touchdownnal zárt a Chicago ellen, és ehhez 44 elkapott yardot is hozzátett. A védelmet tekintve Jason Pierre-Paul a négy New York-i sackből 2,5 sackkel tartotta kordában Jay Cutlert. Így a Giants már ötmeccses győzelmi sorozatnál jár - 2010 óta először."

Conor Orr, NFL.com

"Azok a Giants-szurkolók, akik nem értették, hogy a 2007-es, Super Bowl győzelemmel végződő idény óta miért csak idén sikerült sorozatban öt mérkőzést nyerni, illetve 7-3-as mérleget elérni, most fel kell ismerjék, mekkora jelentőséggel bírt Olivier Vernon és Damon Harrison költséges megszerzése az offseasonben. A Tom Coughlin nevével fémjelzett korszak végére az volt a jellemző, hogy a csapat képtelen volt a javára fordítani a szoros meccseket, ezért az idei idény előtt a Giants igyekezett mérkőzéseket eldönteni képes játékosokat igazolni. Vernon kőkeményen játszott vasárnap, még ha a statisztikáján ez nem is látszik. Jay Cutler utolsó megmozdulása - a hátráló mozgás és a hosszú passz utáni interception - jól jellemezte ezt a délutánt East Rutherfordban."

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr4711990446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása