Magyar New York Giants Szurkolói Blog

McAdoo és a második esély

2016. november 26. - Asbee

Az egyik legnagyobb változás a tavalyi évekhez képest, hogy jóval több játékos teszi hozzá a magáét, mint az elmúlt években. Alkalomadtán a kisebb nevű és a fiatalabb embereink is lehetőséget kapnak és sok esetben élnek is az eséllyel. Pedig többen is voltak akiknek nem úgy indult a bemutatkozása ahogyan azt szerették volna.

Elsőként valószínűleg mindenkinek Andrew Adams neve jut eszébe. Egy remek előszezon után a gyakorlócsapatba tudta beverekedni magát, de a sérülések miatt az aktív keret tagja lett. Ott először a special teamben kellett volna helytállnia, de rögtön a Redskins ellen túlságosan is elkapta a hév és a szabálytalansága nagyban járult hozzá a vereséghez. Másnap a szurkolok azt várták, hogy ennyi volt, mehet vissza a practice squadba, de ez nem így történt és továbbra is maradt az aktív keretben. A sérülések miatt végül a kezdőbe is bekerült és élt a lehetőséggel, minimális hibával szerepelt, ráadásul az Eagles ellen első interceptionjét is megszerezte. Komoly kockázat egy újoncot safety-ként szerepeltetni, de ő eddig helytállt.

Az első körös pickünknek, Eli Apple-nek is megvolt a mélypontja, ez pedig a már említett Philadelphia ellen jött elő. Nagyon nem találta magát és a padra került, ráadásul Trevin Wade jól állt be a helyére. És mi lett az eredmény? A Bengals és a Bears ellen is kezdő volt és ugyan engedélyezett egy hosszú elkapást, de összességében nem lehetett rá panasz, ráadásul a special teamben is helytállt, hiszen ő szedte össze Dwayne Harris elejtett labdáját. Sokat profitált Dominique Rodgers-Cromartie kisebb hátsérüléséből , így a héten is sok játékidőre számíthat.

Roger Lewis az egyik legnagyobb nevű draftolatlan játékosunk volt és a hírének megfelelően kiemelkedett a preseasonban. Az első hetekben inaktív volt, majd bekerült a csapatba és a speciális egység egyik hasznos tagja lett. Az offense-ben is megkapta a lehetőséget és a Ravens ellen rögtön egy TD elkapással mutatkozott be miután Beckham a padra került csípősérülés miatt. Összesen 5 elkapást szerzett, ebből kettő touchdown lett, de az összkép sajnos nem ilyen pozitív. Ő a Bengals ellen került ki a csapatból, egy drop, egy rossz route és a felé szálló interception után. Persze aggódnia neki sem kellett, a Chicago ellen láttunk tőle egy fontos elkapást, de ezt követően agyrázkódás miatt kiszállt és egyelőre a vasárnapi játéka is kérdéses.

Coughlin alatt sajnos ez nem mindig volt így. Az újoncokhoz csak a legvégső esetben nyúlt, legtöbbször inkább a tapasztaltaknak adott lehetőséget. Egy-egy hiba után pedig megnézhette magát a rookie, emlékezzünk csak vissza David Wilsonra, aki rögtön egy fumble-vel mutatkozott be és hosszú hetekig csak visszahordóként számítottak rá. A szezon végén aztán kiderült, hogy lazán hozta azt amit Ahmad Bradshaw, így nem biztos, hogy indokolt volt a jegelése.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr712001360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása