Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Érdekességek és statisztikák a Browns elleni mérkőzésről

2016. december 01. - strider23

A 2016-os szezon 12. játékhetében a Cleveland Browns otthonában lépett pályára a Giants. Lássuk, mit jelentett a sorozatban 6. győzelem a számok tükrében:

- Odell Beckham Jr. újabb zseniális mérkőzésen van túl. Már csak 8 elkapásra van A.J. Green nagyszerű rekordjától: a Bengals veterán elkapójának 260 elkapása volt első 3 szezonjában. Öt mérkőzéssel az idei alapszakasz vége előtt Beckhamnek 252 van.

beckham.jpg

- Victor Cruz sorozatban harmadik meccsén jelentkezik egyetlen elkapással (48, 46 és 37 yard). Azonban ez is rekord, 1984 óta nem volt olyan játékos a Giants színeiben, akinek sorozatban három elkapása is legalább 37 yardot ért.

- Dwayne Harris idei első elkapása rögtön egy touchdownt ért.

- Eli Manning idén ötödik 3 TD-s meccsén van túl. Ezzel beállította legjobbját egy szezonon belüli három TD-s meccseit tekintve - reméljük, sikerül megdönteni saját rekordját idén. A csapat mérlege 25-6 azokon a meccseken, amikor irányítónk kereken 3 hatpontos passzt osztott ki.

manning.jpg

- Jason Pierre-Paul vasárnap 3 sack-kel gazdagította karrierjét, összesen 50-nél tart pályafutása során. 

- JPP 3 TD-vel rendelkezik az NFL-ben, ezzel második az aktív defensive endek között (J.J. Watt vezeti a listát 5 touchdown-nal).

- Zsinórban a kilencedik meccsét húzta be csapatunk úgy, hogy az ellenfélnek nem engedett 20-nál több pontot szerezni az egész mérkőzésen.

- Az idén (eddig) 4 kihagyott extra ponttal egy 1975-ös "rekordot" sikerült beállítani (ez csak a rossz rúgásokra vonatkozik, blokkolt és egyéb hibákra nem).

gould2.jpg

- Egy kicsit előre tekintve, a Pittsburgh elleni meccsen Ben McAdoo Jim Harbough 2011-es menetelése óta az első rookie HC lehet, aki sorozatban 7 meccset nyert meg. (A korrektség kedvéért megemlítendő, hogy a Miami head coach, Adam Gase is ugyanerre készül a 13. héten.)

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr6412013714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása