Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Iron Eli

Miért féltékeny Big Ben?

2016. december 02. - MyG

Ben Roethlisberger lehetne akár Giant is - szerencsére nem ő lett az. Ha annak idején nem sikerül Manning cseréje, nagy valószínűséggel ő lett volna a következő célpont.

Most, évekkel később, már mindketten sokat elértek. Mindkettőjüknek két Superbowl gyűrűje van, mindkettőt megbecsüli és elismeri egy-egy kiváló csapat, sőt, mindketten saját csapatuk halhatatlanjai. De van egy dolog, amiben nem párhuzamos a pályafutásuk: a keménység, ellenálló-képesség. Manningnek van ilyen, Big Ben pedig csak szeretné, ha neki is lenne.

"Hazudnék, ha nem említeném, mennyire kemény. Neki van az egyik legfélelmetesebb iron-man szériája, soha nem mulasztott el, egyetlen játékot sem." "Egyszerűen csodálatos, hogy valaki olyan régóta játssza ezt a játékot mint ő és soha nem mulasztott el egyetlen meccset sem. Fantasztikus a játék iránti alázata." - mondta Big Ben.

Eli valóban nem mulasztott egyetlen meccset sem NFL karrierje során, a vasárnapi, Steelers elleni meccs lesz a sorozatban 195. alapszakasz kezdése. Big Ben 13 éves pályafutása során mindössze háromszor játszotta végig az alapszakasz összes meccsét.

Minden négy évben, a Giants-Steelers meccs apropóján, a QB-k összehasonlítására is sor kerül. Ebben az idényben eddig Roethlisberger számai jobbak: az ő passer-rating-je 99,5, míg Manning-é 90,1. Manning-nek több passzolt yardja van, de Roethlisberger-nek több TD-je (23-20) és kevesebb interception-je (7-10). A Steelers védelemnek vannak gondjai, míg Manning a jelentősen feljavult védelemre támaszkodva 8-3-ig vezette csapatunkat.

Most vasárnap ismét találkoznak és vezetik saját csapatukat, ahogyan több mint tíz éve teszik.

Végül egy idézet Tomlin edzőtől (Steelers): "A Giants támadófal sérülései lényegtelenek. Eli Manning jó és gyors döntéseket hoz, ritkán kap sack-et. A támadófal állapota lényegtelen ezt látva."

Mit lehet erre mondani? Legyen így vasárnap. eli_bb.png

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr9612015965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása