Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Pro Bowl jelölések

2016. december 21. - Asbee

Négy játékosunkat jelölték a Pro Bowlra, név szerint Odell Beckhamet, Janoris Jenkins-t, Landon Collins-t és Dwayne Harris-t. OBJ, Jenkins és Collins jelölése nem jelentett meglepetést, ellenben Harris beválasztásán sokan meghökkentek, de ne feledjük, hogy nem visszahordóként, hanem special teamerként kapta a szavazatokat.

A kimaradók között mindenképp meg kell említeni Damon Harrisont, aki a liga talán legjobb run stopperévé nőtte ki magát és irreálisan sok szerelést hozott össze. A két pass rusherünk is említést érdemel, kézsérülése után Olivier Vernon nagy formába lendült és JPP-től is láttunk emlékezetes megmozdulásokat. Brad Wing is említést érdemel, hiszen sorozatban másodszor lett az NFC Special teamere.

Vajon reálisak ezek a jelölések?

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr8412066301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása