Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Draft - 2017. április

2017. január 09. - MyG

Minthogy kiestünk a playoff-ból, így eldőlt a draftsorrendben elfoglalt helyünk is.

A főszezont 11-5-ös rekorddal fejeztük be, így a 23. hely lesz a miénk. Közvetlenül a Miami Dolphins után és az Oakland Raiders előtt. Ez az első eset 2009-et követően, hogy kettessel kezdődő helyen draftolhatunk először, akkor Hakeem Nicks-et választottuk, valamint ez a leghátrább lévő helyünk 2012 óta, amikor is a 32. overall pick volt a miénk.

A legfontosabb a passzvédelem biztosítása Eli Manning részére, így egy offensive tackle top prioritás. (Ezzel magam is egyetértek.)

Remélhetőleg az elérhető legjobb játékosokat fogja draftolni Reese, az offensive line fejlesztésén túl szükség lenne egy klasszis (de legalább jó) RB-re, TE-re, LB-re, a deffensive line fejlesztésére. QB-re még nem, de 2-3 múlva feltétlenül. Eli fizikai állapota, dobóereje rendben van.

A fontossági sorrenden nyilván lehet vitatkozni, én mindenképp az OT-t tenném előre, a RB-et pedig másodiknak.

Szóval NFL draft április 27-29-én, Phliladelphiában.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr7512113409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása