Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Menjen vagy maradjon: Jason Pierre-Paul

2017. január 14. - Asbee

Mozgalmas éveken van túl Jason Pierre-Paul, volt már a mennyben és a pokolban is. A július. 4-i balesete után nagyon sokan leírták, hiszen a mutatóujja elvesztése után nem gondolták róla, hogy újra domináns játékos tud lenni. Azonnal bebizonyította ennek az ellenkezőjét, kapott egy újabb esélyt amivel élni tudott, viszont most újra ott tartunk, hogy új szerződést kell neki adni.

A 2015-ös szezonban rögtön megmutatta, hogy még mindig vesélyes játékos tud lenni, de a kezén levő kötés miatt nem tudta befejezni a játékokat. Az idei szezonra egy sepciális kesztyűt kapott, amelyben hatékonyabb volt, hiszen 12 meccsen 7 sackig jutott, ráadásul a Browns ellen egy fumble-t is visszahordott touchdownra. Sérüléséig a legjobb defensive end volt a keretben és alaposan érződött a Packers ellen a hiánya.

Teljesen jogosan lenyilatkozta, hogy újabb egy éves szerződést nem ír alá és évi 10-12 millió dollárt szeretne keresni. Ez top 10 körüli fizetés és szerintem rá is szolgált erre. 28 éves, tehát 3-4 jó év simán van még benne, azt pedig láthattuk, hogy elpusztítani sem lehet. Nálam prioritás lenne az ő megtartása.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr1712125157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása