Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Eli - ezúttal a háttérben

2017. január 17. - MyG

Eli Manning érdekes módját választotta annak, hogy a háttérben maradjon egy, a Hamptons régióban lebonyolított nagy értékű beszerzés során.

A Giants QB állítólag büszke tulajdonosa egy 8,5 millió dollár (kb. 2.465.000.000 forint) értékű, 7.000 ft2 (650,32 m2) méretű otthonnak a Long Island-i Quoge-ban.

Egy ingatlanüzlet a térségben nem szokatlan, de a vevő neve igen: Mr. Chester LLC. Egy cég, amit Manning 6 éves king charles spanieléről, Chester-ről neveztek el.

A házban öt hálószoba, négy fürdőszoba, kandalló és uszoda is van. Arról nincs szó, hogy van-e valami speciális hely Chester-nek, magának.

Chester a People magazin egy 2014-es kiadásában be lett mutatva, Eli úgy beszélt róla, mint vizimentőről. :-) "Nagyon védelmező a gyerekekkel szemben (Eli-nak 3 kislánya van, a legkisebb 2015. januárjában született. - MyG), mindig rajtuk tartja a szemét. Nem szereti amikor úszni mennek, nagyon védelmező velük szemben az uszodában. Örülök, hogy vigyáz rájuk, olyan édes."

Úgy tűnik, Eli nem tervezi, hogy a térségből elköltözik az után sem, amikor abbahagyja a profi futballt. Én hiszem, hogy még 2-3 jó éve biztosan van a visszavonulásig. Egy megerősített támadófallal...

elihaz.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr7412132109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása