Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Menjen vagy maradjon: Marshall Newhouse

2017. január 17. - Asbee

Két évvel ezelőtt érkezett és igen vegyes érzelmeket váltott ki a megszerzése. Green Bay-ben nagyon felsült, a Cinncinnati pedig elengedte és tőlünk kapott egy újabb esélyt.

Cserének jött, de Will Beatty sérülése miatt a kezdőben találta magát. Többször is megverték a pass rusherek, azonban nem zuhant össze teljesen a támadófal és 2015-ben vele is egész korrekt játékot láttunk az O line-tól. Az idei évben ő sem volt mindig egészséges és guardként is helyt kellett állnia. Nem egyszerű helyzet, ráadásul a kezdő helyét is elveszítette, Bobby Hart lett a right tackle, de az utolsó két mérkőzésen ismét Newhouse kapta meg a posztot.

Nem az a játékos már, aki bohózat tárgyát képezi, azonban nem is kezdő szint. Egy korrekt cserének számít, akihez nyugodtabb szívvel hozzá lehet nyúlni mint egy sokadik körös rookie-hoz. Kb. ennyire képes, nagyon meglepődnék ha szerződést kapna a free agent piac nyitásáig. Valószínűleg nem Hartban látjuk a jövő emberét, hiszen akkor most sem váltottuk volna le, Newhouse-ról pedig tudjuk mire képes, így azt gondolom más irányba fogunk elmozdulni. Jelenleg nem egy újabb cserére, hanem egy kezdőre van szükségünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr2312133155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása