Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Eli Manning nyerte a Walter Payton Man of the Year díjat

2017. február 05. - MyG

Eli Larry Fitzgerald-dal megosztva megnyerte az idei Walter Payton Man of the Year díjat.

A rangos elismerést olyan, a pályán is kiemelkedően teljesítő játékosok kapják, akik élen járnak az önkéntes, karitatív  jellegű munkában is, ilyen szervezetek aktív támogatójaként részt vesznek helyi közösségük társadalmi életében.

A díjat 1970-ben alapították, Walter Paytonról, a Bears Hall of Fame-r RB-jéről, 1999-ben nevezték el. Mind a 32 csapat jelölhet egy játékost, akinek a társadalmi tevékenysége jelentősen pozitív hatást gyakorolt a közösségre.

"Nem azért csinálod ezeket a karitatív tevékenységeket és nem azért segítesz másoknak, hogy elismerjenek" - mondta Eli a múlt héten. "Azért csinálod, mert változást akarsz hozni az emberek életébe." "Igazán köszönöm a Giants-nek, hogy támogat ebben a munkában és mindenki másnak is, aki segít."

Eli korábban feleségével, Abby-vel együtt alapított egy gyermekkórházat Jacksonban, Mississippi államban, most a Gyermekek a Rák Ellen nevű szervezettel dolgozik és több más szervezetet is támogat. Az első játékos a klub történetében, aki elnyerte ezt a nagy presztízsű díjat.

Gratulálunk Eli Manning!

eliwalterpayton3.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr7812183578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása