Magyar New York Giants Szurkolói Blog

A pozitív sokk paradoxona - JPP?!

2017. február 23. - MyG

A fociban nincs holtszezon, minden napra jut valami érdekes, valami elgondolkodtató, valami rossz vagy valami jó. Ennek bizonyítékai mostanában a JPP körüli történések.

A jelen egyik legfontosabb kérdése a Giants esetében: Sikerül-e együtt tartani a 2016-os szezonban sikeres védelmet, ezen belül pedig talán a legégetőbb, sikerül-e megállapodni JPP-vel?

Tegnap maga JPP posztolt egy furcsát a Snapchat-en, ami utalhat arra, hogy közel a megállapodás, szerda hajnalban pedig Jack Rabbit (Janoris Jankins) tweetelt egy hasonlóan különös mondatot JPP fotójával: "Oooo, csináljuk vakmerően" Mit jelent ez? Megszületett a megállapodás? Vagy csak az optimizmus kifejezése? Még nem lehetünk biztosak... Ami biztos: Jack Rabbit kezdettől fogva hangsúlyozta, fontos, hogy mind JPP, mind Johnathan Hankins és DRC is visszatérjen 2017-ben.

Megállapodtunk JPP-vel? Cruz és Jennings elbocsátásától eltérően ez egy olyan hír, amit várok. Mivel JPP megkéri az árát és ez mások sorsát is befolyásolhatja, mivel fontos a csapat számára, sokkoló hír lesz. Nekem pozitívan sokkoló.

jpp_20170222.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr2912283903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása