Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Tonnányi bizalom

Ereck Flowers

2017. március 02. - MyG

Csapatunk edzője, Ben McAdoo természetesen az idei Combine helyszínén, Indianapolisban tartózkodik. Ma több témáról nyilatkozott a riportereknek, többek között Ereck Flowers-ről is.

Az elvesztett wild-card meccs után Jerry Reese azt mondta, hogy felül kell vizsgálniuk, Ereck Flowers megfelelő left tackle-e, itt az ideje, hogy Ereck megmutassa, megérte az első körös pick.

McAdoo most azt mondta a riportereknek, hogy a Giantsnek tonnányi bizalma van a 22 éves játékosban.

"Tonnányi bizalmam van Ereckben." "Fiatal játékos, akinek sok helye van még a fejlődésre és mi hisszük, hogy fejlődni fog. Én bízok abban, hogy fejlődik."

Két év lassú "fejlődés" után a left tackle poszton, a Giantsnek talán el kellene gondolkozni a közeli cseréről. Szenvedett a passz elleni védelkezéssel a második szezonjában is, meg kellene fontolni, hogy egy tapasztaltabb játékosra bízzuk Eli Manning vak oldalának védelmét.

Csapatunk láthatóan nem kívánja Flowerst addig más pozícióba helyezni, amíg nincs meg a megfelelő pótlás. McAdoo most úgy tekint a játékosra, mint a jelenlegi megoldásra a left tackle poszton.

Ereck Flowers fejlődése nem egészen olyan, mint amit a csapat és a szurkolók elvárnak. Második szezonjában 57. helyen végzett a tackle-k számát tekintve, a Pro Football Focus 48,4-es grade-t adott neki. A Pro Football Focus-tól Ryan Smith a Twitteren azt írta róla, hogy 128 QB nyomást engedett az elmúlt két szezonban, ami a legtöbb valamennyi támadó játékost tekintve.

Tonnányi bizalom? Nem tudom... Szegény Eli!

flowers_0.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr9312306223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása