Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Milyen posztra érkezhetnek szabadügynökök?

2017. március 07. - Asbee

Este 10 órától elkezdhetnek a csapatok tárgyalni a leendő szabadügynökökkel, így itt az ideje egy pillantást vetni arra, hogy kik lehetnek azok a játékosok akik New Yorkban köthetnek ki.

Eli Manning mögé kell egy csere és jó esélyt látok arra, hogy a draftról érkezik egy projekt QB. Persze ez önmagában még kevés lesz, hiszen ezek az irányítók sokszor csak harmadik számúként kerülnek keretbe újoncként és nem hiszem, hogy Keith Wenning aktív rosterre kerül. Ryan Nassib visszatérésére sem sok esélyt látok és a piacon számos olyan quarterbacket találunk akik mögött van már NFL tapasztalat, de nem kezdő képességűek.

Rashad Jennings-től megváltunk és a legutóbbi hírek szerint Orleans Darkwa-t sem marasztaljuk, így nagy változások lehetnek a futóknál, hiszen csak Paul Perkins és Shane Vereen maradt rosteren. Adrian Peterson már korábban utalt arra, hogy szívesen lenne Giants játékos, de ennek elég kicsi a valószínűsége. Kizártnak tartom, hogy nagy fizetést kapna tőlünk és a stílusa sem passzol a jelenlegi játékrendszerhez, shotgunból kevésbé tud effektív lenni. Latavius Murray és Eddie Lacy érdekes megoldás lehet, persze kérdés mennyire kívánunk beszállni egy esetleges bid warba. Összességében azonban inkább a draftra bíznám ezt a kérdést, a running backek könnyen elhasználódnak és sok a 30 körüli free agent.

Odell Beckham Jr. és Sterling Shepard a két kezdő elkapónk és mivel Shepardé a slot pozíció, ezért szükségünk van Beckham túloldalára egy korrekt második számú WR-re, hiszen Tavarres King és Roger Lewis legfeljebb vészmegoldásnak lenne jó. Persze azért így sem állunk rosszul és emiatt nem is várom, hogy bárkit is túlfizessünk. Ennek ellenére az a hír járja, hogy érdeklődünk Terrelle Pryor szolgálatai iránt, aki remek szezonon van túl. Azért ne tegyünk nagy pénzt az érkezésére, túl drága lenne. Több olyan célpont is lesz a piacon aki megfelelhet az igényeinknek, például Kenny Britt, Kendall Wright, Brian Quick vagy a most kirakott Torrey Smith. Brandon Marshall nevét külön meg kell említeni, szívesen maradna New Yorkban és azt csiripelik a madarak, hogy kisebb összegért is kék mezbe öltözne. Majd meglátjuk...

Egy tight endre is szükségünk lesz, bár ott nagyon erős az idei draft class, így lehet megszakítjuk a hagyományt és beruházunk egy korai körös játékosra. Ha a free agenteknél maradunk akkor Martellus Bennett, Jack Doyle és Jared Cook a három legnagyobb név. Én inkább maradnék a draftnál.

Ereck Flowers második évében sem tudott fejlődni, a jobb oldali tackle pozíciója pedig eleve hiányposztnak számított, így ideje lenne megoldás találni a tackle posztjára is. Ricky Wagner a legnagyobb név, ő a fal jobb oldalán jelenthet megoldást, bár alaposan meg kellene fizetni. Riley Reiff egy olcsóbb megoldást jelenthetne. Andrew Withworth-öt sokan szívesen látnák, de már 35 éves és nem tudjuk mikor kezd el elindulni a lejtőn. Én óvakodnék tőle. Russell Okunkgot tavaly is meg akartuk volna szerezni, de jobb oldali tackle-ként nem akart pályára lépni így végül Denverbe költözött. Most újra a szabadügynökök között találta magát és úgy hírlik idén is megpróbálkozunk a megszerzésével. További olcsóbb és valamivel gyengébb opciót jelenthet Kelvin Beachum, Ryan Clady vagy Matt Kalil.

A guardok közül nem bánnám John Jerry megtartását, hiszen Kevin Zeitler, T.J. Lang és Ronald Leary is feltehetően drága lenne, más pedig nem jelentene nagy upgrade-et.

Mivel franchise taget kapott Jason Pierre-Paul, ezért legfeljebb a draftról várok defensive endet. Ellenben defensive tackle érkezhet, hiszen Johnathan Hankins-t nem sikerült megtartani és biztosan lesz egy jobb ajánlata a miénknél. A névsor itt is jó hosszú, eddig mindig megoldottuk a távozó defensive tackle-k pótlását.

A linebackerek közül az olcsóbb megoldásokat választjuk, vélhetően nem lesz ez másképp idén sem, hiszen a védelem többi részét nagyjából sikerült együtt tartani. A legjobb Keenan Robinson megtartása lenne és állítólag fel is vettük vele a kapcsolatot. Ha ez nem jön össze akkor például Zach Brown, Perry Riley, Kevin Minter, Malcolm Smith vagy akár A.J. Klein lehet az érkező, persze sok más név is benne van a kalapban.

Robbie Gould leteszteli a piacot, de nemcsak ő az egyetlen nagy nevű kicker, hiszen elérhető lesz Steven Hauschka, Greg Zuerlein vagy Nick Folk is.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr4612320121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása