Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Kiket választana a hazai fanbase?

2017. április 27. - Asbee

Idén összehoztunk egy kis játékot a Facebook oldal falára, ahol két leendő újonc közül az egyik mellett tehettétek le a szavazatotokat. A játék nagy népszerűségnek örvendett, így most jöjjön az eredmény.

Cam Robinson OT vs Garett Bolles OT: 9-9

Előfordulhat, hogy valóban e között a két játékos között kell majd döntenie a csapatunknak, itt azonban nem született győztes. Ugyanannyi szavazatot kapott Robinson és Bolles is. Talán utóbbi lehet a biztosabb választás, hiszen Robinson nem biztos, hogy tackle-ként is helyt tud állni és az Alabamáról rengeteg bust érkezett az OL játékosok közül.

David Njoku TE vs Malik McDowell DT: 15-6

Rendkívül nagy népszerűségnek örvend Njoku, akinek ugyan nincs még túl nagy tapasztalata, de végtelen nagy potenciállal rendelkezik. McDowell hozzáállása kérdéses, lustának tartják, bár egyesek szerint ez csak fiatal kora miatt van így, ha a megfelelő csapathoz kerül, akkor nem lesz vele probléma.

Zach Cunningham LB vs Taco Charlton DE: 20-0

Nem tudom, hogy itt a Facebook fogaskerekeibe került valami porszem, vagy ennyire hallgattok rám és beindult a Cunningham hype. Valószínűleg az utóbbi.

Pat Mahomes II QB vs Haason Reddick OLB: 5-5

Esély lehet Manning utódjának a kiválasztására és Mahomes lehet az egyik jelölt. Tavaly Leonard Floyd volt az egyik célpontunk, szeretnénk hát egy olyan linebackert is a keretben tudni aki jól blitzel. Egyik picket sem tartanám túl jó lépésnek és itt sem született döntés.

Christian McCaffrey RB vs Forrest Lamp G: 11-1

Ez is meglepő eredmény, hiszen szinte minden évben a támadófalért sírnak a szurkolók, erre az idei legjobb OL prospectet lesöpri McCaffrey. Az is igaz, hogy nagy playmaker lehet belőle, de nem biztos, hogy ő kellene nekünk Paul Perkins mellé.

Dalvin Cook RB vs Deshaun Watson QB: 8-8

Itt sincs döntés, pedig Cookból sem biztos, hogy gyengébb játékos lesz, mint McCaffrey-ből, ráadásul Watsonnal kapcsolatban elég sok kérdőjelet találunk.

Ryan Ramczyk OT vs Rueben Foster LB: 7-4

Foster top 10-es pick lenne, de pozitív doppingmintája miatt vele kapcsolatban is beindultak a találgatások. Ramczyk meccsfelvételeire nem lehet panasz, a kérdés a hozzáállásával van és ne lepődjünk meg, ha belőle sem left tackle lesz a profik között.

Cam Robinson OT vs Christian McCaffrey RB: 1-8

Tovább zakatol a McCaffrey gyorsvonat.

David Njoku TE vs Garett Boles OT: 11-3

 

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr9612458469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása