Magyar New York Giants Szurkolói Blog

UDFA igazolásaink

2017. április 30. - Asbee

A draft lezárása után sem áll meg az élet, a szabadügynökké vált újoncok nagy része is kiköt valamelyik csapatnál. Lássuk kik azok a játékosok, akik jó eséllyel nálunk folytatják:

Jessamen Dunker G, Tennessee State

A Floridán kezdett, ahol 2012-ben redshirtöt kapott, majd az öltözőben mutatott viselkedése miatt távoznia kellett. A Tennessee State-en kapott egy újabb esélyt, ahol mindkét guard pozícióban, valamint vakoldali tackle-ként szerepelt. Mozgékony játékos, nagyon erős lábon és jól követi le az ellenfelek mozgását, azonban nem tudja magához ragadni őket és némi technikai problémája is akad. Ha kezdővé nem is tud majd válni a következő szinten, de megvan rá az esélye, hogy korrekt csere legyen.

Jadar Johnson S, Clemson

Egy évig volt csak kezdő, de élni tudott a lehetőséggel, az egyetemi bajnokság egyik legjobb playmakere volt, 5 INT fűződik a nevéhez. Jó méretű safety, akit a line of scrimmage-hez közel és mélyen hátra is fel lehet állítani. Komoly segítséget tud nyújtani a cornerbacknek és neki van az egyik legjobb labdaérzéke az idei class-ból. A szerelésekkel viszont komolyabban meggyűlt a baja, számos elrontott kísérlet fűződik a nevéhez, rossz technikát használ. A fegyelmezettséggel is problémája akad, viszont NFL sebességgel játszik, ha javítani tud a hiányosságain, akkor a profik között is lehet jövője.

Jarron Jones DT, Notre Dame

Két évig volt kezdő, főleg nose tackle-ként kapott lehetőséget. A special teamben is megállta a helyét, hat mezőnygólt blokkolt. A testfelépítése, a mozgása, és a mutatott játéka alapján akár korai körös draft pick is lehetett volna belőle. Hátránya, hogy roppant inkonzisztens volt és az edzői utasításokat sem tartotta be mindig. Egyszer elaludt videójátékozás közben és lemaradt az egyik edzésről. Nagyon nagy potenciál van benne és a kedvencem az UDFA szerzeményeink közül, akiről simán el tudom képzelni, hogy később letegye a névjegyét, de azon sem lepődnék meg, ha az első között lenne akinek megköszönjük a munkáját.

Calvin Munson LB, San Diego State

Három évig kezdett szélső linebackerként és a blitzelésben, valamint coverage-ban is helytállt. Érti a játékot, de szüksége lehet még némi gyorsaságra. Semmiben sem elit, de az agresszív játéka és a szívóssága vonzó lehet az edzők számára. Ha csapatba kerül kezdetben a special team tagja lehet, de lehet rá esélye, hogy a védelemben is lehetőséget kapjon.

Travis Rudolph WR, Florida State

Az oldalvonal mellett és a slotban is bevetették, inkább utóbbiban volt hatásos. Neki volt az elmúlt két évben a legtöbb elkapott yardja a Seminoles-ban. Jól lő ki a snapnél és a double move-okat is el tudja adni. Lehetne gyorsabb is és a sebessége sincs meg ahhoz, hogy lerázza magáról a szereléseket. Nehezen birkózik meg a bonyolultabb elkapásokkal. Nehéz napokon van túl, édesapját április. 21-én meggyilkolták egy night club felújítása során. Az esetet még vizsgálják, állítólag az egyik munkatárs elsütött egy gépfegyvert, amelynek a visszapattanó lövedéke pont a nyakán találta el az áldozatot. Korábban is hallhattunk már Rudolph-ról, az egész internetet bejárta az a videó amikor csapatával egy középiskolát látogattak meg és az ebédlőben odaült egy teljesen egyedül levő autista tanulóhoz.

Chad Wheeler OT, USC

Négy évig kezdett a vakoldalon. NFL testalkata van és jól kezeli a speed rushereket. Megbízik a technikájában, de nem igazán erős, nem tud lehorgonyozni a védő előtt. A sérülésekkel is meggyűlt a baja, 2014-ben ACL szakadást szenvedett, középiskolásként pedig a vállát kellett műteni. 2015-ben letartóztatták, mert a lakásán agresszíven viselkedett egy rendőrrel, gumilövedékek bevetésére is szükség volt a leterítéséhez... Nem ő volt a kedvenc falemberem, de ha egészséges tud maradni és fejben is rendben lesz, akkor lehet esélye a keretbe kerüléshez.

Josh Banks DT, Wake Forest

Két csillagos tehetség volt, az első évében redshirtöt kapott és sophomore szezonjától lett kezdő. Juniorként visszaesett és 3 meccses eltiltással zárta az évet. Utolsó szezonjában újra visszatért a régi formájához és sokat javított a statisztikáján is. Tweener alkat, aki defensive tackle-nek kicsit kicsi.

Keeon Johnson WR, Virginia

Armando Bonheur OL, Samford

Sam Ekwonike OL, Coastal Carolina

Shane Smith FB, San Jose State

Colin Thompson TE, Temple

Jalen Williams WR, UMass

Romond Deloatch OT/DE, Temple

Felix Menard-Briere K/P, Montreal Carabins (tryout)

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr2112469443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása