Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Adam Bisnowaty, a pittsburgh-i támadófal vezére

2017. május 07. - strider23

A pittsburgh-i egyetem támadófal edzőjével készült egy interjú, ahol 6. körös választottunkról, Adam Bisnowaty-ról kérdezték.

tempap_400698263886--nfl_mezz_1280_1024.jpg

Az idei draft utolsó napján a Giants feltradelt a 200. húzás jogáért, cserébe a Titans megkapta a 6. és 7. körös idei pickünket is. Csapatunk ekkor választotta ki az ígéretes tehetségnek tűnő falembert.

"Nagyon büszke volt arra, hogy ő egy kemény srác Pittsburgh-ből és hogy ott is játszhat" - kezdte John Peterson, a Pitts edzője. "Egy igazi vezér volt az öltözőnkben, valamint mindig is szerette a kemény és fizikális játékot." Bisnowaty senior évében mind a 13 meccsen baloldali tackle-ként kezdett, 45 egyetemi mérkőzéséből pedig 43 alkalommal kezdő volt. Tavaly a Pitts volt az egyetlen csapat, amelyiknek két győzelme is volt a később top 5-ben végzett csapatokkal szemben.

tempap_17026035834423--nfl_mezz_1280_1024.jpg

"Ami rögtön feltűnik az embereknek, hogy ő egy konzisztens játékos: minden egyes nap és minden egyes meccs előtt úgy készül, mintha bajnoki döntőt kéne játszania" - folytatta Peterson. "Előnye továbbá, hogy kitűnően sajátítja el a különböző sémákat, amik a futójátékokat segítik elő. Nagyon könnyen kezeli a különböző információkat és remekül helyezi be őket más szisztémákba is. 'Biz' nagyon fogékony és tanulékony, mindig is profin végezte az iskolát is. Ő egy nagyon kíváncsi ember, mindig és mindent tudni akar a játékról. Ráadásul olyan fiatalember, aki 3 év alatt három különböző támadó koordinátor keze alatt dolgozott, és mindegyikük sémáit tökéletesen elsajátította."

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr412482123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása