Magyar New York Giants Szurkolói Blog

53-as roster tipp

2017. május 09. - Asbee

Ugyan még nagyon korai, de érdemes eljátszani azzal a gondolattal, hogy vajon kikből fog állni csapatunk jövő évi kerete. A szezon kezdetéig érkezhetnek és távozhatnak még, de sajnos sérülések is vannak mindig, amiket jelenleg nem tudunk belekalkulálni. Lássuk hát, hogy kiket tartok a legesélyesebbnek az aktív roster elcsípésére.

Offense (26)

QB (3): Eli Manning, Josh Johnson, Davis Webb

Geno Smith nem kapott komoly garantált összeget, így gond nélkül kirakható az előszezon végén. Súlyos sérülésből tér vissza, ráadásul Josh Johnsonnak van már tapasztalata csapatunk színeiben, így komoly esélyt látok rá, hogy ő marad a csapatban. Webb kezdetben harmadik számú lesz.

RB (4): Paul Perkins, Wayne Gallman, Shane Vereen, Orleans Darkwa

Itt Shaun Draughnt hagytam ki, akinek a feladatát már újoncként is el tudná látni Gallman. Remélem 2017-ben végre többet látunk Orleans Darkwából is.

FB: -

WR (6): Odell Beckham Jr., Brandon Marshall, Sterling Shepard, Roger Lewis, Dwayne Harris, Darius Powe

Tavarres King a kimaradó és némi meglepetésre Darius Powe-t tettem a helyére. Egy fizikális, magas elkapóról beszélünk, amiből egy éve hiány volt. Úgy érzem, hogy próbálunk némi biztosítékot keresni arra az esetre is, ha Brandon Marshall megsérülne.

TE (4): Evan Enrgam, Rhett Ellison, Will Tye, Jerell Adams

Mivel valószínűleg idén sem viszünk fullbacket, így négy tight endnek is helye lehet a rosteren. Érdekes lesz látni, hogy milyen szerepben használjuk majd Engramet, hiszen egy olyan játékosról beszélünk aki az egyetemen sokszor a slotból vagy a backfieldről indult. A helyzet elszenvedője Will Tye lesz, aki biztató rookie szezonja után nem tudott előrelépni, Jerell Adams pedig egyelőre csak ígéret.

OL (9): Ereck Flowers, Justin Pugh, Weston Richburg, John Jerry, D.J. Fluker, Bobby Hart, Adam Bisnowaty, Brett Jones, Chad Wheeler

A kezdő ötös nagyjából adott, csak az a kérdés, hogy Fluker vagy Hart lesz a jobb oldali tackle. Végszükség esetén guardként is bevethetőek, de remélem, hogy előbbit tackle-nek szánjuk. Chad Wheeler 20 ezer dollár garantált összeget is kapott az aláírásáért cserébe, így azt gondolom, hogy reális esélye van a keretbe kerülésre.

Defense (24)

DE (5): Jason Pierre-Paul, Olivier Vernon, Romeo Okwara, Kerry Wynn, Avery Moss

Kihagytam Odighizuwát, amit nagyon sajnálok, hiszen anno örültem az ő megszerzésének, de eddig nem tudott megbirkózni azzal a szereppel amit szántunk neki, ráadásul néhány hete egy-egy furcsa tweetet is olvashattunk tőle. Kerry Wynn RFA tendert kapott és jobban is kedveljük az ő játékát, azt pedig nem hiszem, hogy az ötödik körös Moss-t csak a gyakorlócsapatba szánnánk.

DT (4): Damon Harrison, Dalvin Tomlinson, Jay Bromley, Robert Thomas

Johnathan Hankins távozása után nagy esélyhez juthat Jay Bromley és Robert Thomas is, bár egyikükben sem látom a jövő megváltóját. Dalvin Tomlinson már újoncként komoly játékidőt kaphat.

LB (6): Jonathan Casillas, Keenan Robinson, Devon Kennard, J.T. Thomas, B.J. Goodson, Calvin Munson

Itt Mark Herzlich lett létszámfeletti, akitől már évek óta bravúrnak számít a kerettagság, a legutóbbi Super Bowl győztes csapatnak is a tagja volt. A helyére az UDFA Calvin Munsont raktam, aki kezdetben a special teamben, később pedig akár erős oldali linebackerként is szerepet kaphat.

CB (5): Janoris Jenkins, Dominique Rodgers-Cromartie, Eli Apple, Valentino Blake, Michael Hunter

Mélység az nem nagyon van, várok még egy tapasztalt CB érkezésére.

S (4): Landon Collins, Darian Thompson, Andrew Adams, Rahim Moore

Itt Rahim Moore számít meglepetésnek, de úgy érzem, hogy a sok agyrázkódás után ennyi volt Berhe-nek.

Special team (3)

Kicker (1): Aldrick Rosas

Punter (2): Brad Wing

Long snapper (3): Zak DeOssie

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr3012491631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása