Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Herzlich a tight endek között?

2017. május 10. - Asbee

Mezszámot váltott Mark Herzlich, ezúttal a 44-es lesz az övé. Nem lenne ebből hír, ha tudnánk mennyire közel áll a 94-es számhoz, a váltásnak pedig oka van. 2017-ben a támadók között is lehetőséget kaphat mint tight end. Elsőre elég meredek ötletnek hangzik az elgondolás, de ez a váltás lehet az ami továbbra is a csapatban tartja.

Évek óta izgulhat Herzlich a keretszűkítés napjánál, de eddig mindig sikerrel járt. Special teamerként hasznos játékot nyújtott, igaz azt is hozzá kell tenni, hogy 2016-ban alaposan visszaesett és egy szerelést sem gyűjtött be ezeknél a snapeknél, pedig majdnem mindig a pályán volt. Ezen kívül csereként középső és erős oldali linebackerként is bevethető, ráadásul Zak DeOssie esetleges kidőlése esetén ő lenne a tartalék long snapper. A sokoldalúsága és a mentalitása tehát eddig mindig kisegítette a meleg helyzetekből.

Idén pedig az lehet a kulcs ha a goal line helyzeteknél az offense-ben is szerepet tudjon vállalni. Láttunk már ilyet a ligában például J.J. Wattól vagy Dontari Poe-tól, így az elgondolás nem lenne teljesen új és talán a képességei is lehetővé tennék, hogy bizonyos helyzetekben a támadók hasznára váljon. Ti hogy látjátok, idén is a csapatban marad vagy ez az év már sok lesz neki?

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr3412496513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása