Magyar New York Giants Szurkolói Blog

OBJ & Rashad

avagy mire ébred egy Giants fan...

2017. május 24. - MyG

OBJ és a Nike megkötötte minden idők legnagyobb értékű sportcipő szerződését (már ami az NFL-t illeti). Ötéves, 29 millió dolláros szerződésről van szó, ami kiterjeszthető 8 évre és 48 millió dollárra. A hírek szerint az Adidas is tett ajánlatot, de inkább a Nike ajánlatát fogadta el - akivel egyébként korábban is szerződése volt, ami május 1-én lejárt.

Örülök és gratulálok (alig várom az Air-Beckham cipőket :-) ). Megjegyezném, újonc szerződésének utolsó évében van és elég hátul áll a hivatalos fizetési rangsorban. 

A mai reggel másik híre: Rashad Jennings megnyerte a "Dancing with the stars" idei versenyét, ez a Szombat esti láz amerikai megfelelője. Bevallom, nem kedvelem a hasonló műsorokat, de ezt Jennings miatt követtem. Ó, ha így futott volna!!! Valószínűleg nem fog unatkozni akkor sem, ha nem talál csapatot. A legjobbakat Rashad Jennings!

rashad_emma2_jpg.png

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr7912536137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása