Magyar New York Giants Szurkolói Blog

OTA jegyzetek

2017. május 31. - Asbee

Újabb három napos gyakorlással folytatódik az OTA sorozat és csapatunk hivatalos honlapján olvashattunk is néhány hírmorzsát, most ezek következnek:

Erős újonc éven van túl Sterling Shepard és idén még nagyobb összhangban lehet Eli Manninggel. Ez látszott is a mai napon, több szép elkapást mutatott be. A kezdő QB leghosszabb sikeres átadását Roger Lewis kapta el.

A védelem is remekelt, Landon Collins-nak lehetett volna egy nagy interceptionje, de végül elejtette a labdát. Nemcsak a kezdők, hanem a 2. és a 3. sor is helytállt.

Az ACL szakadás után lábadozó Geno Smith egyre több lehetőséget kapott és mind a négy irányítónknak volt egy-egy rövid touchdown átadása.

Paul Perkins is nagyon aktív volt ami nem csoda, hiszen őt várjuk a kezdő running backnek. Volt egy futóversenye Janoris Jenkins ellen amit megnyert.

B.J. Goodsonnak is sokkal több lehetőséget szánunk, aki egyelőre élt a lehetőséggel. Ő hívta a játékokat a védelemben és neki is volt majdnem egy interceptionje. Az UDFA Jadar Johnsonnak viszont volt egy pickje.

Evan Engram jól muzsikált a seam route-oknál, több szép elkapása is volt ezekből a játékokból.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr6612556185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása