Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Mini edzőtábor - OBJ visszatért, McAdoo új frizurája

2017. június 13. - MyG

Ma volt a háromnapos mini tábor elő napja, ez a közös gyakorlás az OTA-val ellentétben már kötelező.

Odell Beckham Jr. csatlakozott a csapathoz (Olivier Vernon is) és láthatóan jó formában van. Természetesen szóba került az OTA-tól való távolmaradásának oka, de ő remek választ adott a kétkedőknek.

"Igazán nagyszerű ismét együtt lenni a csapattal. Ez egy speciális kötelék." - mondta. "Itt szeretnék maradni életem végéig."

Ez a kívánsága összhangban van John Mara társtulajdonos korábbi nyilatkozatával, aki azt szeretné, ha Odell Giant-ként vonulna vissza, vagyis egész pályafutását a csapatnál töltené. Azt hiszem, ezzel vagyunk így egy páran. 

A szerződésével kapcsolatos kérdésekre (az OTA-tól való távolmaradásának a szerződéséhez lenne köze) azt válaszolta, hogy az ilyen kérdésekkel az ügynöke foglalkozik, ő egyetlen dologra akar összpontosítani és az a football.

Láthatóan kirobbanó formában érkezett vissza, az első edzés után McAdoo is elégedett volt. Amíg valaki egyedül is ilyen mennyiségű és minőségű edzésmunkát végez és ahogy Asbee fogalmazott, a hátán viszi az offense-t, valóban nincs jelentősége annak, hogy részt vesz-e az önkéntes gyakorlásokon.

A nap másik szenzációja McAdoo új frizurája. Elismerte, hogy játékosai részéről korábban sok kritika érte a hajviselete miatt. Volt olyan vélemény, hogy Pat Riley(kosárlabda edző)-szerű, de idézem a legjobb kommentet szó, helyesebben szám szerint: "19-0!" Hát nem tudom..... Na jó, női szemmel talán egy kicsit tényleg jobb...

minicampmontage.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr6212591631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása